X
l-au-biruit-legile-fizicii-microbuz-plin-cu-cherestea-rasturnat-la-iesirea-din-cornatel-33111

Bărbat amendat cu 5.000 de lei, după ce a fost prins cu lemn furat

Polițiștii de la Combaterea Delictelor Silvice Sibiu au prins un bărbat de 37 de ani din Cristian, în timp ce transporta 3,61 metri cubi de cherestea furată.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Biroul de Combaterea Delictelor Silvice, au organizat ieri o acțiune specifică pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos, pe raza comunei Cristian, anunță IPJ Sibiu. Cu această ocazie, în jurul orei 19:00, pe strada XXIV, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 37 de ani care, cu ajutorul unei autoutilitare, transporta cantitatea de 3,61 mc de cherestea fără a deține documente legale de proveniență și transport, arată sursa citată.

Bărbatul a fost amendat cu suma de 5.000 de lei, iar polițiștii au confiscat atât cheresteaua, predată Ocolului Silvic Cristian, cât și autoutilitara cu care materialul lemnos era transportat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact