Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cât au progresat șantierele autostrăzilor în ultima lună. Până la finalul anului mergem de la Sibiu la Nădlac pe autostradă, fără 13 km

Cât au progresat șantierele autostrăzilor în ultima lună. Până la finalul anului mergem de la Sibiu la Nădlac pe autostradă, fără 13 km

Luna martie marchează debutul sezonului oficial de construcţii în România, când se reiau lucrările îngheţate în sezonul rece, dar se şi deschid şantiere noi.

Un şantier deschis anul acesta este cel al Centurii Bacău, parte din Autostrada Moldovei (A7) care va lega Capitala de mari oraşe din singura provincie istorică fără autostrăzi.

progrese_martie_2019_48813900

Spedition UMB a primit ordinul de începere a lucrărilor pe 8 martie şi a raportat doar luna trecută un avans de 10 puncte procentuale pe şantierul primilor kilometri de Autostradă din Moldova. De altfel, acesta este cel mai mare progres de pe şantierele de autostrăzi de la începutul anului, informează economica.net.

Constructorul român este urmat în clasament de către italienii de la Astaldi, cu un avans de 4,85 puncte procentuale în primele trei luni pe lotul 2 din Autostrada Ogra – Câmpia Turzii (A3).

Podiumul este completat de către celălalt constructor român de autostrăzi, Straco, care de la începutul anului a raportat un progres de 2,97 puncte procentuale pe lotul 3 din Autostrada Ogra – Câmpia Turzii (A3).

Pe a patra poziţie se situează italienii de la Impresa Pizzarotti, cu un avans de 2,09 puncte procentuale în primele trei luni ale anului pe lotul 1 din Autostrada Sebeş – Turda (A10).

Şi spaniolii de la Comsa au raportat la rândul lor un progres de 1,5 puncte procentuale pe lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva (A1).

Pe restul şantierelor au fost înregistrate progrese foarte mici sau nu a fost raportată nicio schimbare.

Noi şantiere urmează să fie deschise în lunile următoare, pe măsura ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va emite alte ordine de începere a lucrărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cori Apahideanu

Acum 4 ani

Alooo, rezistentii, PSD tace si face! Nu ca voi, care aveti in programul de guvernare al usr plus obligarea populatiei sa devina vegana si interzicerea bisericilor! Mergeti drajilor la cei care va platesc si lasati neamul romanesc sa ne dezvoltam!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus