X
Foto reprezentativa articol

O nouă premieră ADOM dedicată medicilor sibieni

În perioada 15 – 16 Martie, Sibiul a fost gazda unui seminar cu tema managementului dentar susținut de Asociația Dental Office Managers (ADOM), alături de Colegiul Medicilor în calitate de co-organizator.

Cele două zile de cursuri ADOM au fost personalizate și adaptate pieței stomatologice din Sibiu. Marile provocări ale medicilor sibieni, strategiile de fidelizare a pacienților, optimizarea businessului medical în raport cu trendul pieței și poveștile de success au conturat cele două zile de curs pregătite de lectorii ADOM. Strategiile și mecanismele de eficientizare a timpului de lucru, a costurilor de personal, a costurilor cu consumabile, a procesului de programare a pacienților s.a.m.d., vor contribui semnificativ la îmunătățirea calității actului medical, dar și la creșterea numărului de pacienți.

Evenimentul a oferit cursanților un pachet informational consistent și fondat pe research-ul constant al Asociației Dental Office Managers pe problemele și potențialul pieței, pe experiența celor 5 ani de programe dedicate stomatologiei și pe garanția aplicabilității strategiilor predate. Pe lângă experiența trainerilor și multitudinea de informații din toate domeniile necesare administrării unei clinici, Școala DOM se deosebește prin numărul mare de materiale suport cu implementare imediată, pe care le primește fiecare cursant.

Asociația Dental Office Managers (ADOM) este singura academie de management dentar din România care pregătește medici proprietari de clinici și cabinete, cu programe de planificare, optimizare și de dezvoltare a unui business medical. Pentru proiectele și demersurile constante în creșterea calității stomatologiei, ADOM a creat o Comunitate dedicată medicilor și personalului suport non-medical, care oferă acces prioritar la informațiile și programele de interes ale domeniului.

‘’De la început am promovat misiunea ADOM, aceea de a oferi cursanților soluții pe termen lung, dar și mecanisme de creare a unui management personalizat, o bază informațională aliniată la situația pieței stomatologiei din România. Am evitat să standardizăm soluțiile oferite, tocmai pentru că fiecare clinică are nevoi diferite. Modalitățile de schimbare și îmbunătățire, strategiile și resursele stabilite, implementarea și analiza acestora, dar și soluțiile pentru provocările constante ale businessului sunt, însă, decizii proprii luate de cursanții ADOM.

Foto declaratie Dr. Oana Taban

Cred cu tărie că plus-valoarea evidentă a programelor ADOM este aceea că absolvă cursurile cu abilitatea și capabilitatea de a înțelege modul corect și sănătos de a conduce, de a coordona, de a dezvolta și de a investi în propriul business medical.’’ Dr. Oana Taban, Fondatorul ADOM

Calendarul de evenimente din cei 5 ani de programe și cursuri a condus Asociația Dental Office Managers în multe orașe puternice din țară și din afara țării, precum București, Timișoara, Iași și Chișinău. Echipa ADOM a ales să marcheze succesul la care au contribuit peste 500 de manageri și proprietari de clinici și cabinete printr-un program de eficientizare, dezvoltare și inovații dedicat sibienilor.

Epuizarea celor 30 de locuri disponibile, în mai puțin de 24 de ore de la startul înscrierilor, a confirmat faptul că există un real interes al comunității de specialiști din Sibiu pentru practica unui management sănătos.

Participarea cursanților la ADOM Sibiu reprezintă implicarea lor activă în procesul asumat de ADOM de peste 5 ani, acela de a alinia calitatea serviciilor stomatologice de pe piața românească la standardele internaționale.

Foto declaratie erika Ionescu Cioata

‘’Știm cât de important este ca, după anii de studiu în domeniul medical, să poți accesa informații nișate pe activitatea specifică a unei clinici dentare, să înveți efectiv ce implică și care sunt resursele non-financiare necesare în gestionarea unui business medical, dar și informații despre comportamentele pacienților la medicul stomatolog’’, a declarat Erika Ionescu Cioată, Vicepreședinte și lector ADOM.

De aceea, portofoliul ADOM vine în sprijinul mixului dintre actul medical și coordonarea unui cabinet stomatologic. Acest lucru se întâmplă prin programe dedicate managementului dentar, echipelor responsabile de relația cu pacienții și activitățile administrative ale recepției, dar și cu programe dedicate recrutării și formării echipelor medicale.
Cu deosebită apreciere, mulțumim Co-organizatorului nostru Colegiul Medicilor pentru susținere și implicare în dezvoltarea medicinei dentare din România, și implicit din Sibiu!

Și mulțumim, Sibiu, pentru emoție!

Poza 8 galerie Poza 7 galerie Poza 6 galerie Poza 5 galerie Poza 4 galerie Poza 3 galerie Poza 2 galerie Poza 1 galerie

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact