Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Polițiștii din toată Uniunea Europeană ies în stradă. 24 de ore împotriva vitezomanilor

Polițiștii din toată Uniunea Europeană ies în stradă. 24 de ore împotriva vitezomanilor

Timp de 24 de ore, începând cu această noapte, poliţiştii rutieri din toate statele UE acţionează pentru prinderea vitezomanilor. Miercuri, 3 aprilie, între orele 00:00 – 24:00, se va derula acţiunea Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză şi reducerea numărului şi gravităţii consecinţelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condiţiilor de drum şi a celei excesive. Acţiunea, coordonată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, se desfăşoară în toată ţara, pe drumurile publice, poliţiştii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislaţiei în domeniu, anunță Mediafax.

Activitatea are loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 - 7 aprilie 2019).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sofer satul

Acum 4 ani

moooor de ras. Politia iese din birouri si se pune la treaba 24 de ore pe an ca in rest nu-s de gasit pe sosele. Am inceput sa las masina aiurea prin oras oriunde ma taie capul din curiozitate ca sa vad cat timp le ia sa-mi dea amenda sau sa o ridice. Am blocat scari de blocuri, am parcat pe trotuare, in statiile de autobuz, pe locuri pentru pers cu handicap,pe pista de biciclete, pe banda intai langa semnul de interzis etc si inca nimic. Daca ma vanau doar pe mine era o chestie dar suntem mii care procedam asa si uite ca inca existam nesanctionati. Ma gandesc sa renunt si la semnalizat ca am observat ca nu se prea foloseste in oras si in schimb sa merg mereu cu farurile de ceata aprinse. Linia continua? ce e aia. Politia rutiera e degeaba. Imi astept amenzile.
Raspunde

Drag strip Rahovei.

Acum 4 ani

Sper sa va vedem si pe Rahovei ,cum a dat caldura toti au piciorul greu .Dupa ora 10 noaptea se da start-ul la drag .Prea multi merg cu peste 80km. Prea multi se cred in Fast and the Furious. SI PENTRU POLITIA LOCALA : cand dam si noi amenzi la cei care parcheaza pe zonele verzi ???? Nu mai vorbim de cei care parcheaza langa minunatele zone de gratar pe Valea Sapunului. P.S. O campanie anti-viteza se desfasoara neanuntata daca vrei sa aiba efect.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus