X
renate weber

TSTV cu europarlamentarul ALDE Renate Weber. De ce depinde candidatura lui Tăriceanu la președinție?

Invitatul ediției de astăzi a emisiunii Turnul Sfatului TV este europarlamentarul ALDE Renate Weber, prezent la Sibiu zilele trecute.

Prezentă la Sibiu în cu ocazia unui turneu pre-electoral prilejuit de alegerile europarlamentare, Renate Weber a vorbit despre atenția pe care o acordă românii la temele majore de discuție din Europa, efectele scandalurilor din politica națională asupra imaginii României în Parlamentul European, dar și despre candidații din Sibiu aflați pe listele partidului.

Cât privește alegerile europarlamentare din luna mai, Renate Weber crede că de rezultatul lor depinde o eventuală candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu la președinție, în toamnă.

”Cu siguranță aceste alegeri vor fi un test. Eu am mesajul acesta în permanență și nu doar eu, toți colegii și toată conducerea ALDE spune asta. Noi ne-am propus o țintă de 15% la alegerile europarlamentare, de pe care altfel cred că s-ar negocia o candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu. Eu din suflet cred acest lucru, dacă vrem să normalizăm lucrurile în România, prezența lui ca și președinte în toamnă este absolut necesară”, a declarat Renate Weber la TSTV.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  LaFlemme

  “Eu din suflet cred acest lucru, dacă vrem să normalizăm lucrurile în România, prezența lui ca și președinte în toamnă este absolut necesară”. Oamenii astia traiesc pe alta lume. CPT, impreuna cu Dragnea, conduc Romania de 2 ani si jumate. Vi se pare o tara normalizata??

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  yyy

  primul pas inspre reforma…sa scape de coruptii care baga mana pana la cot in fonduri dar vor sa fie si “independenti”
  PSD, ALDE, PiS, Fidesz si compania…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormăneană România

  „De ce depinde candidatura lui Tăriceanu la președinție?” Simplu, de voința lui daddy care-l ține în șah în parlament cu încuviințarea anchetării!

  Motocicleanu fiind un personal parșiv și lipsit de scrupule are totuși o inteligență redusă. Narcisist, egoist și orientat spre auto-satisfacere este șantajabil și de către copii din vecini!

  Bineînțeles poate servi ca și mijloc de a ajunge la sinecuri pentru ipochimeni ca dna. Weber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact