X
accident 2 cisnadioara

Băiețelul strivit de o remorcă a decedat în această dimineață

Copilașul accidentat grav după ce o remorcă a căzut peste el, într-o curte din Cisnădioara, a decedat în această dimineață, după ce a fost internat aproape două săptămâni.

Reprezentanții Spitalului de Pediatrie Sibiu au anunțat astăzi că, în ciuda eforturilor medicilor, copilul de patru ani nu a supraviețuit. „Băiatul peste care a căzut remorca tractorului a decedat în cursul dimineții, prin stop cardio-respirator ireversibil la manevrele de resuscitare”, spune Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie.

Reamintim că micuțul ar fi mers la joacă în curtea unor vecini, acolo unde conducătorul unui tractor a basculat o remorcă de pământ, a lăsat remorca ridicată și a părăsit vehiculul fără să observe că, în partea laterală, între tractor și pământul descărcat se afla băiețelul. Remorca a intrat în balans și s-a răsturnat peste copil.

Specialiștii DGASPC Sibiu au demarat o anchetă pentru a vedea dacă cineva a fost vinovat pentru acest incident nefericit.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact