X
shopping city mall2

Începând de joi sibienii au mall cu etaj. Se termină lucrările la Shopping City

Lucrările de modernizare la Shopping City Sibiu se apropie de finalizare, joi fiind programată inaugurarea zonei de mâncare și restaurante.

Lucrările la noul etaj al centrului comercial au fost finalizate, astfel că nivelul 1, dedicat foodcourt-ului, se va deschide joi, 4 aprilie.

”Sibienii și nu numai vor descoperi aici cea mai diversă și aromată ofertă culinară, dar și o petrecere de 12 ore, ce va începe încă de la 10 dimineața. Astfel, aripioarele picante, alături de clasicul sos de usturoi KFC, vestiții taco de la Taco Bell, sandvișurile Dabo Doner, platourile Pep&Pepper, variatele combinații de la Salad Box, carnea de curcan de la Mesopotamia, aromele grecești ale Gyros King și cele orientale de la Yummi Yang, precum și dulciurile de la Meso’s sunt câteva dintre sutele de preparate ce vor putea fi degustate de primii vizitatorii ai noului food court. Iar în viitorul apropiat vor fi adăugate 4 noi branduri: Insieme, Chef, Al Hamra și Jack’s Burger”, au transmis reprezentanții centrului comercial.

În plus față de mixul culinar, etajul 1 va mai găzdui și un InMedio, precum și Casino Million.

Deschiderea va fi marcată printr-o serie de evenimente. Startul se dă încă de la deschiderea centrului comercial, de către un DJ care va mixa nu mai puțin de 11 ore la noul etaj – food court. Preț de o oră, între 18:00 și 19:00, locul acestuia va fi luat de Maria Cojocaru&The Swingers, care promit un concert electrizant. Iar de la 19:00 continuă spectacolul cu cel mai talentat și premiat barman român: Valentin Luca. Bartending Flair este denumirea show-ului în cadrul căruia sticlele, paharele și diferitele arome sunt amestecate în aer pentru a se transforma în cele mai spectaculoase cocktail-uri.

Sâmbătă vine rândul celor mici să fie răsfățați, pentru că parcarea KFC va fi locul de adunare pentru toții fanii Zurli. De la 17:00 la 18:00, copiii vor face cunoștință cu cea mai veselă Gașcă, care va susține un spectacol de neuitat.

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi, respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

20 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  stiri de ce ? degeada !

  nu inteleg. Va exista un nou KFC in aceasta zona de food? sau aduce cineva coșuri cu aripioare picante si sosul de usturoi acolo ? E chiar asa de greu da dat o stire simpla si logica ?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ion

   Intr-o alta stire de acume ceva vreme KFC anunta intentia de a deschide pe langa restaurantul actual si o zona “inside”. Deci da, vin si in interior, dar mentin si restaurantul pentru drive. :)

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ADI fără ECOu

  un unica poza se vad multe cosuri de gunoi, ceea ce e bine. Putem aduce surplusul de gunoi pe care vor sa il taxeze cei de la ADI ECO

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gurmandul

  foarte slab. Ce-i cu “restaurantele” alea? ar trebui sa deschida adevaratele restaurante Nea’ Gigi si Kon Tiki, nu junkfood-uri de mana a 2-a pentru sudisti.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact