X
WhatsApp Image 2019-04-04 at 19.53.25

Trafic restricționat pe Valea Oltului din cauza incendiilor de vegetație care au ajuns până la șosea

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vâlcea anunță restricționarea traficului pe Valea Oltului, în zona Brezoi, din cauza unor incendii de vegetație.

La ora transmiterii acestei știri, este blocat complet sensul de circulație Sibiu-Vâlcea.

Pompierii intervin de urgență pentru a opri extinderea focului, autospecialele aflându-se pe DN 7. De asemenea, fumul degajat ar putea crea dificultăți șoferilor.

Pompierii din cadrul ISU Vâlcea încearcă stingerea incendiul de vegetație din zona localității Brezoi încă de miercuri.  Ulterior, de la primele ore ale zilei de joi, în teren au intervenit 35 de pompierii militari, care au de parcurs, de la drumul de acces, circa doi km pentru stingerea flăcărilor. Inițial incendiul s-a manifestat la litieră şi pe aproximativ un hectar de pădure stejar. În efort s-au alăturat și lucrători silvici.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    2cents

    Din păcate acei mârlani care au prostul obicei sa arunce țigara din mersul masinii sau cei care au si mai prostul obicei de a da foc miriștii nu stiu sa citească (sunt semi-analfabeți) si tot nu vor afla cat de mult rău fac in jurul lor. Pe astia doar cu pedepse aspre îi poti struni. Ar trebui investigat fiecare caz la modul foarte serios și cativa vinovati tot vor fi gasiti. Ei bine ăia ar trebui să primeasca niște amenzi de să trebuiască să vandă jumatate din terenul pe care l-au pârjolit ca să plăteasca. Iar dacă nu vin cu banii să stea vreo câteva luni la pușcărie. Dacă s-ar da câteva exemple dinastea cred ca ar mai fi o șansă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact