X
Foto

Raluca Turcan: Președintele Klaus Iohannis cheamă românii să scape țara de corupți!

Românii sunt cei care pot opri ofensiva corupției care macină țara, a anunțat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, după ce președintele Klaus Iohannis a vorbit despre cele două întrebări pe care vrea să le supună românilor. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi cele două teme care au fost transmise Parlamentului ca fiind de interes naţional. Cele două întrebări care urmează să fie puse în discuţie la referendumul din 26 mai vizează interzicerea OUG în domeniul infracţiunilor şi interzicerea amnistiei şi graţierii pentru fapte de corupţie.

51424007_2194820970582244_177342094459797504_o

Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, spune că răspunsul românilor poate dărâma pentru totdeauna camarila lui Liviu Dragnea. “Prin cele două teme anunțate astăzi de Președinte – interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție și interzicerea OUG-urilor pentru legile justiției – lupta împotriva marii corupții din România poate fi salvată. Răspunsul românilor la cele două probleme supuse referendumului va pune capăt celor mai grave abuzuri săvârșite în această țară și va constitui o garanție a domniei legii asupra intereselor personale ale oamenilor de la putere.  Dragnea și camarila au toate motivele să se teamă: de această dată, completul va fi constituit din peste 18 milioane de români care vor spune NU corupției și NU deturnării legii”, spune prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan.

Toleranță zero față de fenomentul corupției

Președintele Klaus Iohannis a anunţat că prin cele două teme se impune toleranţă zero faţă de fenomenul corupţiei. “Aceste două teme vor fi supuse consultării publice. Cetăţenii trebuie să decidă dacă vor ca persoanelor condamnate pentru fapte de corupţie să li se şteargă efectele condamnărilor şi dacă vor ca Guvernul să adopte OUG în domenii sensibilie pentru organizarea sistemului judiciar. (…) Da, toleranţă zero faţă de fenomenul corupţiei prin interzicerea amnistierii şi graţierii reprezintă calea cea mai corectă pentru continuarea luptei împotriva corupţiei, dar e şi o garanţie pentru asigurarea integrităţii în funcţii publice. Ceea ce se întâmplă în guvernarea PSD, acest asalt al pesediştilor, a presupus evaluarea şanselor, pregătirea mijloacelor şi căutarea momentului potrivit, deturnând un mecanism constituţional pe care noi, societatea românească, trebuie să îl regândim. Societatea trăieşte cu teamă când e anunţată şedinţă de Guvern, a cărei ordinea de zi reală nu se cunoaşte. Ordonanțele de Urgență pot fi atacate la Curtea Constituțională numai de către Avocatul Poporului. E momentul ca cetăţenii să decidă dacă nu şi alte autorităţi trebuie să aibă dreptul de a sesiza Curtea pentru a stopa aceste ordonanţe”, a declarat Iohannis.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eka

  Draga Raluca , pentru o persoana care a fost toata viata bugetar afisezi un lux vestinentar incredibil. Eate de-a dreptul penibil ca tu impreuna cu d-ul Blaga sa sustineti lupta anticoruptie.
  Esti o rusine ptr PNL. Si rusine celor din PNL ca permit existenta unir asemenea personaje in partid

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ///

  Cine vorbeste de coruptie! Dl. Johannis a platit impozit pe chiriile incasate? Casa din Miami ii apartine? Cu ce bani a cumparat=o? din salariile de bugetari? S-au a cumparat-o “avantajos” asa cum a facut si alte achizitii imobiliare?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lotul National de Curling

  Dna Turcan primarul de la Selimbar , din gasca lui Maricuta , si care este proaspat memmbru PNL va merge la referendum ?

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sigur

  Ar trebui să o scăpăm si de tarfe cu botox ,alogeni si traseisti .Intotdeauna hotii fac rocada ,fura si nu se mai aude de ei gen PDL .

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ana

  Ne rade toata Europa!
  Stam cu un recedivist in fruntea Parlamentului nici PSD-istii nu pot nega asta!
  Ajunge! E nevoie de opozitie!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  Doamna. Raluca se invart in morminte Bratienii si liberalii ucisi de comunisti ,de lipsa unei reactii a PNL vizavi de tortionarul comunisto ceausist Augustin Lazar ,pata rusinoasa a magistraturii noastre din Romania!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact