Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

BC CSU Sibiu, fruntași la finalul sezonului regulat

BC CSU Sibiu, fruntași la finalul sezonului regulat

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu a reușit să își păstreze primul loc în clasament, la finalul sezonului regulat, în ciuda înfrângerii pe care a suferit-o în fața celor de la U BT Cluj Napoca, în primul week-end din luna aprilie.

Galben-albaștrii sunt pe val sezonul acesta competițional, reușind să își aloce destul de multe puncte în clasamentul Ligii Naționale, încât să se mențină constant pe primul loc. Din păcate însă, jucătorii lui Fleșeriu au suferit cea de-a doua înfrângere pe teren propriu în confruntarea cu echipa lui Mihai Silvăsan, un boost de încredere pentru clujeni, dar cu siguranță o nouă lovitură greu de digerat de sibieni.

csu sibiu 1

„Am pierdut deja două meciuri și sper să nu mai pierdem acasă. Este extrem de supărător pentru că publicul care vine și ne susține meci de meci trăiește mult pentru noi și nu aș vrea să îi mai văd plecând din sală supărați”, a spus Dan Fleșeriu, după a doua înfrângere în fața Clujului, din Sala Transilvania.

Pentru CSU Sibiu urmează duelul cu Dinamo Știința, din Final Four-ul Cupei României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus