Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Auto Schunn Sibiu a investit 1,5 mil. de euro în noul spațiu din Șelimbăr.  ”Nu ne oprim aici”

Auto Schunn Sibiu a investit 1,5 mil. de euro în noul spațiu din Șelimbăr.  ”Nu ne oprim aici”

Auto Schunn Sibiu a inaugurat la finalul săptămânii trecute o nouă locație în Șelimbăr. Cu o mare valoare sentimentală pentru președintele lanțului, despre investiția în valoare de 1,5 milioane de Euro Jürgen Schunn spune că este locul în care clienții Mercedes vor găsi un Rai al mașinilor de cea mai bună calitate.

Auto Schunn se află pe piața Sibiului încă din anul 1993. A construit prima clădire din Sibiu, sediul vechi, într-o perioadă în care nu investea nimeni în zonă, în afară de un alt dezvoltator care construia în Terezian, spune Jürgen. Sibiul era pustiu.

„Mergea totul în jos când am început eu. După anul 2000 au început lucrurile să se așeze, a venit Capitala Culturală din 2007, ceva extraordinar pentru Sibiu… au fost multe investiții făcute, mai ales datorită fostului primar, și iată că în ziua de astăzi au un loc de muncă în Sibiu 122.000 de persoane, ceea ce este cu siguranță un pas bun înainte”, spune acesta.
IMG_8838

Despre noul spațiu deschis la Șelimbăr, județul Sibiu, Jürgen Schunn spune că este unul foarte ofertant care va răspunde tuturor pretențiilor și nevoilor clienților Mercedes. Este, desigur, doar prima etapă. Urmează construirea unui showroom lângă service.

„Este un spațiu foarte generos, este prima etapă. Sigur că da, vom trece la clădit în continuare un showroom de 1000 de metri pătrați și vom întregi această locație conform cerințelor pieței. În orice caz, nu ne oprim aici, este doar una din locațiile noastre. Este însă locația mea preferată, pentru că eu aici m-am născut. De aici am plecat cu 38 de ani în urmă și eu sunt și aici acasă. Noi suntem aici la răscruce de toate drumurile care vin din Vest și merg spre Est. Toate aceste drumuri trec pe la Sibiu”, spune președintele Auto Schunn.

Investiția până la momentul actual în locația din Șelimbăr se ridică la 1,5 milioane de Euro. Mai trebuie investiți cel puțin încă atâția, suprafața disponibilă ajungând la nu mai puțin de 2,7 hectare de teren.

IMG_8868

Mercedes, o a doua asigurare de viață

Cu o atenție extraordinară pentru detalii, automobilele Mercedes Benz îi oferă posesorului o a doua asigurare de viață.

„Avem toată gama de autoturisme, de transportere Mercedes Benz, suntem foarte tare axați și pe rulate, acest segment fiind într-o creștere explozivă și este ceea ce noi avem desigur în vedere. Răspundem tuturor cerințelor clienților noștri, pur și simplu. Ei caută în primul în confort și siguranță, iar Mercedes este cea mai sigură mașină de pe glob, este o a doua asigurare de viață”, spune Jürgen Schunn.
Dacă la începutul anilor ’90 se căutau mașini ieftine pentru că șoferii nu aveau posibilități materiale prea mari, acum accentul se pune în primul și cel mai important rând pe calitate și siguranță. Nici acum nu este absolut necesar ca viitorul client să dețină sume exorbitante de bani. Și de asta se va ocupa tot Auto Schunn. „Oamenii nu aveau în acele timpuri posibilitățile de azi. La ora actuală, pe lângă faptul că le oferim clienților mașini, le oferim și leasing. Așadar le dăm și produsul și banii. Aceste lucruri nu au fost posibile, bineînțeles, în anii ’90”, spune președintele Schunn.

IMG_8846

„Segmentul nostru a înaintat, clientela noastră s-a dezvoltat și o face în continuare”

Pentru a ține pasul cu schimbările constante în cerințele clienților Auto Schunn este într-o continuă evoluție. Relațiile cu aceștia din urmă sunt consolidate în special prin servicii de întreținere, calitate și promptitudine.

„Serviciile de întreținere sunt baza relației noastre cu clienții. Calitatea și promptitudinea sunt principalele lucruri pe care punem accent foarte mare, pentru că de aceste lucruri au nevoie clienții noștri atunci când li se întâmplă ceva. Oferim parte de tinichigerie, vopsitorie, toată gama de servicii, pur și simplu”, spune președintele Auto Schunn.
Auto Schunn are o experiență de 32 de ani în lume și de 26 de ani în România, fiind o firmă cu siguranță cu un „know-how” pe măsură. Anul trecut a sărbătorit jubileul de 25 de ani în această țară și merge și în continuare în această direcție, dezvoltând constant locațiile din România.

IMG_8819 IMG_8808 IMG_8802 IMG_8843 IMG_8837 IMG_8826 IMG_8824

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

un cetatean

Acum 4 ani

daca oamenii sunt "foarte tare axati" ce sa mai zicem...obligatoriu cumperi de la ei!
Raspunde

John al glanetasului

Acum 4 ani

Nu poate dl. Schunn sa vorbeasca sa se faca eventual si fabrica Mercedes in Sibiu? Parca era vorba ca se va face.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus