Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

FOTO Un camion a luat foc pe A1, la Săliște. Trafic restricționat

FOTO Un camion a luat foc pe A1, la Săliște. Trafic restricționat

Pompierii au reușit să stingă un incendiu izbucnit la un camion. Traficul este restricționat în zonă și se circulă pe o singură bandă. 

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri pe A1, sensul de mers spre Sibiu, la km 268, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu manifestat la compartimentul de transport al unei autocamionete, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Incendiul a fost lichidat prompt, fără să afecteze cabina autocamionetei. Au ars materiale de construcții, arată sursa citată.

incendiu autostrada camion WhatsApp Image 2019-04-09 at 12.33.37 PM incendiu autostrada camion incendiu autostrada camion

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 565

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus