Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ministrul secretar de stat Robert Tudorache (ALDE) a adus la Sibiu Caravana SMART CITY

Ministrul secretar de stat Robert Tudorache (ALDE) a adus la Sibiu Caravana SMART CITY

Robert Tudorache, Ministru Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei (ALDE) a fost prezent luni la Sibiu alături de Caravana SMART CITY. ”Acest proiect al Asociaţiei Române pentru Smart City şi Mobilitate este unicul program de promovare a conceptului Smart City şi de informare a factorilor decidenţi cu privire la tehnologiile noi, accesibile şi uşor de implementat”, a declarat Tudorache. Programul Caravana Smart City, organizat de Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate este desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei. Pe 3 aprilie 2019, ARSCM a încheiat un acord de investiţii în valoare de 500 de milioane de euro cu China National Electric Engineering Co, Ltd. (CNEEC), una dintre cele mai importante companii de stat din China, finanţarea fiind destinată proiectelor smart city din România.

vizita centru

Robert Tudorache s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor şi alţi reprezentanţi ai primăriilor din zonă. „Caravana este un prilej de discuţii privind posibilităţile de accesare a acestor fonduri de către administraţiile publice locale” le-a spus Tudorache.

Alături de colegii din ALDE, ministrul a stat de vorbă apoi cu mai mulţi sibieni în zona centrală a oraşului, despre problemele cu care aceştia se confruntă.

stoita În cadrul acestei vizite, însoţit de secretarul coordonator al ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu şi de artistul Traian Stoiţă, Tudorache a avut o discuţie şi cu subprefectul Horaţiu Marin despre stadiul implementării proiectele energetice în judeţ.

Biroul de presă ALDE Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Republica Teleormăneană România

Acum 4 ani

PSD-ALDE nu sunt capabili să cheltuie banii europeni puși la dispoziție totuși se pare că ăștia chinezești sunt mult mai ... accesibili ... vorbesc aceiași limbă ... ca de la comuniști la comuniști! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus