X
primarie

Ministrul secretar de stat Robert Tudorache (ALDE) a adus la Sibiu Caravana SMART CITY

Robert Tudorache, Ministru Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei (ALDE) a fost prezent luni la Sibiu alături de Caravana SMART CITY. ”Acest proiect al Asociaţiei Române pentru Smart City şi Mobilitate este unicul program de promovare a conceptului Smart City şi de informare a factorilor decidenţi cu privire la tehnologiile noi, accesibile şi uşor de implementat”, a declarat Tudorache. Programul Caravana Smart City, organizat de Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate este desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei. Pe 3 aprilie 2019, ARSCM a încheiat un acord de investiţii în valoare de 500 de milioane de euro cu China National Electric Engineering Co, Ltd. (CNEEC), una dintre cele mai importante companii de stat din China, finanţarea fiind destinată proiectelor smart city din România.

vizita centru

Robert Tudorache s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor şi alţi reprezentanţi ai primăriilor din zonă. „Caravana este un prilej de discuţii privind posibilităţile de accesare a acestor fonduri de către administraţiile publice locale” le-a spus Tudorache.

Alături de colegii din ALDE, ministrul a stat de vorbă apoi cu mai mulţi sibieni în zona centrală a oraşului, despre problemele cu care aceştia se confruntă.

stoita
În cadrul acestei vizite, însoţit de secretarul coordonator al ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu şi de artistul Traian Stoiţă, Tudorache a avut o discuţie şi cu subprefectul Horaţiu Marin despre stadiul implementării proiectele energetice în judeţ.

Biroul de presă ALDE Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Republica Teleormăneană România

    PSD-ALDE nu sunt capabili să cheltuie banii europeni puși la dispoziție totuși se pare că ăștia chinezești sunt mult mai … accesibili … vorbesc aceiași limbă … ca de la comuniști la comuniști! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact