X
accident bicicleta

 (Ne)atenție la bicicliști: lovit de o portieră, acroșat apoi de o mașină

Un sibian în vârstă de 63 de ani a fost transportat la spital, după ce a fost implicat într-un accident generat de o portieră deschisă de o șoferiță neatentă.

Accidentul a avut loc în Sibiu, pe Calea Cisnădiei, după ora 15:00 a zilei de marți. Potrivit polițiștilor, o conducătoare auto în vârstă de 23 de ani nu s-a asigurat la deschiderea portierei și a acroșat un biciclist care îi depășea mașina staționată. “Biciclistul s-a dezechilibrat și a fost apoi lovit, ușor, de un autoturism condus regulamentar“, descriu polițiști derularea evenimentelor.
Biciclistul rănit a fost preluat de către un echipaj SMURD. “Din primele informații, bărbatul este conștient“, arată reprezentanții Serviciului medical de urgență.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    mihai

    Dimineata, in timp ce stau in coloana pe diferite strazi, telefonul e prezent in fata volanului a 80-90% din soferi. Nu mai are niciunul rabdare sa ajunga la serviciu si sa verifice abia atunci porcariile postate de altii pe facebook, insta & co.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact