Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

&;(Ne)atenție la bicicliști: lovit de o portieră, acroșat apoi de o mașină

&;(Ne)atenție la bicicliști: lovit de o portieră, acroșat apoi de o mașină

Un sibian în vârstă de 63 de ani a fost transportat la spital, după ce a fost implicat într-un accident generat de o portieră deschisă de o șoferiță neatentă.

Accidentul a avut loc în Sibiu, pe Calea Cisnădiei, după ora 15:00 a zilei de marți. Potrivit polițiștilor, o conducătoare auto în vârstă de 23 de ani nu s-a asigurat la deschiderea portierei și a acroșat un biciclist care îi depășea mașina staționată. “Biciclistul s-a dezechilibrat și a fost apoi lovit, ușor, de un autoturism condus regulamentar“, descriu polițiști derularea evenimentelor. Biciclistul rănit a fost preluat de către un echipaj SMURD. “Din primele informații, bărbatul este conștient“, arată reprezentanții Serviciului medical de urgență.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Claradi

Acum 4 ani

Probabil conducatoarea auto in varsta de 23 ani era atenta la telefon sau sa se oglindeasca!
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Cam multe soferite neatente! La tel sunt cele mai atente
Raspunde

mihai

Acum 4 ani

Dimineata, in timp ce stau in coloana pe diferite strazi, telefonul e prezent in fata volanului a 80-90% din soferi. Nu mai are niciunul rabdare sa ajunga la serviciu si sa verifice abia atunci porcariile postate de altii pe facebook, insta & co.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus