Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Alianța 2020 USR PLUS: Profesionalism și experiență pentru România în Europa

Alianța 2020 USR PLUS: Profesionalism și experiență pentru România în Europa

Competența celor care ne reprezintă este fundamentală dacă vrem să progresăm ca societate. Nu putem aștepta evoluție, rezultate sau o îmbunătățire a sistemului în care trăim dacă nu ne alegem reprezentanții care să vrea și să poată face acest lucru.

Devine crucial cine ne reprezintă interesele, nevoile, cine va lupta în Uniunea Europeană pentru ele, cine este pregătit intelectual să ne ducă vocile acolo unde contează ținuta morală, competența intelectuală, experiența în acel domeniu de expertiză.

Avem, pe de-o parte, studiile la universitățile serioase ale lumii pe care le au cei din Alianța 2020 USR PLUS, iar pe de altă parte, ani de facultate la fără frecvență ale celor care ne conduc. Putem compara masterate și doctorate făcute pe bune și limbi străine vorbite impecabil de oameni aflați pe lista Alianței 2020, cu lucrările cumpărate sau plagiate și bâlbâitele ridicole pe care le-au emis cei care ne-au reprezentat până acum în funcții alese. Alianța USR PLUS propune și asigură cu lista sa de candidați asta, mai ales asta: competență și experiență. Cei 43 candidați cumulează 302 ani de studii superioare, dintre care 76 ani în instituții din străinătate. Asta înseamnă că fiecare are, pe lângă cei șapte ani de acasă și 7 ani de universitate.

WhatsApp Image 2019-04-10 at 18.04.36

Media de vârstă a candidaților Alianței este de 38 de ani; tineri, energici, minți proaspete care vor și pot să sporească calitatea clasei noastre politice. Oameni care deja la această vârstă au demonstrat competența lor şi-au făcut un traseu în viaţă şi pentru care politica e ocazia de a parveni. Ajunși la maturitate profesională dovedită, printre altele în 16 ani de experiență la guvernare, ei sunt familiarizați cu politica, instituțiile și mecanismele europene. Candidații USR PLUS sunt cei care reprezintă schimbarea, creșterea de care avem nevoie atât de mult în coridoarele și palierele politicii externe.

Toate astea înfăptuite pe un drum asumat, din alegerea liberă de a face ceva pentru societatea noastră și nu din oportunism, nepotism sau întâmplare. Ei se află pe lista de candidați pentru că sunt recomandați de profesionalism nu de șeful de partid, de experiență nu de cumetrii.

Credem că este momentul să realizăm ca popor cât este de important votul pentru Europarlamentare. Parlamentul European nu mai trebuie să fie un cimitir al elefanţilor din politica internă, un loc al sinecurilor şi al cumetriilor. Dacă vrem să fim luaţi în serios, trebuie să ne luăm şi noi înşine în serios.

Vreți o altfel de politică? Ea se face cu altfel de oameni, iar alegerea e simplă. Gândește-te cum ai vrea să fie medicul care te operează, mecanicul care îți repară mașina,

profesorul care îți educă copiii. Dacă în cazurile astea optam pentru cei care au învățat, pentru cei care vor să-și facă treaba bine, de ce nu ați face același lucru atunci când vine vorba de oamenii care să susțină o Românie europeană? Ne vedem la vot pe 26 mai.

Advertorial conceput de Alianța USR - PLUS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

O persoana care se si informeaza

Acum 4 ani

VA ROG SA POSTATI! Numarati anii de studii precum oile. Da alea sterpe de ce le puneti la socoteala? Sunteti violenti in limbaj (vedeti postarile de pe facebook si ale domnului Caramitru). Va dati rotunzi cu fara penali, dar voi sunteti penali in gandire (sa dispara proprietatea, traiul la comun, desfiintarea familiei, sexomarxism). Nu va vreau! Mergeti spre extrema dreapta!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zumz

Acum 4 ani

Sezi blandut, ciobanas! La cate zile de studiu ai tu, e normal sa nu poti intelege. Uite, USR-PLUS numara anii de studii, voi numarati anii de puscarie (pe care va trebui sa-i faceti). Ce sa aleaga oamenii oare?
Raspunde

///

Acum 4 ani

Iar publicitate!
Raspunde

Neața!

Acum 4 ani

Alianta USR-PLUS este pe departe cea mai buna solutie pentru o clasa politica de calitate. Decizia va fi la electoratul din Romania. Daca romanii nu sunt in stare sa vada dincolo de cuvinte mitraliate constant de PSD gen "soros", "securisti", "desfiintarea proprietatii", si dincolo de tot discursul lor de ură, atunci ne vom merita soarta.
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Nu ca ii am la suflet pe ceilalti dar nu stiu cum ati putut sa ii evaluati in atat de scurt timp. Uitati-va la certificatele lor de nastere (ale partidelor) Eu zic ca e un pic prea devreme sa ne entuziasmam in asa hal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus