X
foto 1

Bazar de Paști, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt finanțate prin Consiliul Județean Sibiu, găzduiește sâmbătă, 13.04.2019, în interiorul și curtea gospodăriei săsești din Șeica Mică, evenimentul Bazarul de Paști. Este vorba despre o inițiativă organizată anual în sâmbăta Floriilor catolice de către Cercul de lucru manual al femeilor evanghelice din Turnișor – Handarbeitskreis Neppendorf

Bazarul de Paști va avea loc între orele 11 și 15, iar Muzeul ASTRA are calitatea de gazdă și de partener în acest demers.

Vizitatorii pot achiziționa de aici diverse produse realizate de mână: broderii, țesături, piese vestimentare de port specifice sașilor și landlerilor din Turnișor, ornamente de Paști, turtă dulce etc.

Evenimentul se adresează publicului dornic de a achiziționa astfel de obiecte dar și de a afla informații legate de pregătirea sărbătorilor pascale ale sașilor și landlerilor din Turnișor.

foto 2

REPERE:

Locație: Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, Gospodăria din Șeica Mică, Calea Minorităților Etnice.

Interval orar: 11.00- 15.00

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact