X
mitropoliei biserica evanghelica huet sibiu drona centru mobilitate (7)

Parcările din Piața Mică și Piața Huet se închid pentru aproximativ o lună

De luni, 15 aprilie, echipele Ministerului Afacerilor Externe, organizatorul Summitului european care va avea loc la Sibiu în 9 mai, vor începe instalarea corturilor din Piața Mică și Piața Huet. Aceste corturi vor fi utilizate de jurnaliștii și traducătorii prezenți la eveniment. Pentru a permite desfășurarea lucrărilor de montaj este necesară închiderea parcărilor din Piața Mică și Piața Huet începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor rămâne închise până în data de 16 mai, când corturile vor fi demontate.

În această perioadă, sibienii sunt rugați să se reorienteze către alte parcări din zonă, atât către cele zonale, cât și către cele de pe aliniamentele stradale.

În cazul sibienilor, persoane fizice și juridice (inclusiv instituții) care dețin abonamente pentru parcările din Piața Mică și Piața Huet, precizăm că acestea vor fi valabile pentru orice altă parcare publică stradală cu plată din Sibiu gestionată de administrația locală, cu excepția parcărilor zonale Cazarma 90 și Parcarea Teatrului, în care acccesul este reglementat prin bariere și taxe speciale.

În ceea ce privește magazinele și unitățile de alimentație publică din cele două piețe, începând din 8 aprilie accesul în Piața Mică și Piața Huet pentru aprovizionare va fi permis zilnic, între orele 5 și 9 dimineața.

 În cazul în care apar modificări sau informații noi cu privire la restricții, Primăria Sibiu le va comunica publicului în timp util.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihai

  Ar fi mai bine daca parcarea din Piata Huet ar ramane inchisa pentru totdeauna. Numai in Sibiu mai vezi locuri de parcare pana in zidul bisericii.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ioan Giurgiu

  Ar fi bine. Dar mai sunt si locatari. Locatari care au masini. Nu poti locui in Huet si sa parchezi la P-ta Cibin . Nu dorim decît întelegere. Pune-te în situatia noastra si nu cred i-ti va conveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact