Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

GALERIE FOTO-A început montarea scaunelor pe stadion. Când s-ar putea juca primul meci

GALERIE FOTO-A început montarea scaunelor pe stadion. Când s-ar putea juca primul meci

Angajații societății Construcții SA au început montarea scaunelor pe tribuna modernizată a stadionului municipal din Sibiu.

După cum se poate observa în fotografiile realizate de fotograful Turnul Sfatului, ritmul este unul bun, astfel încât există mari șanse ca de data aceasta ultimatumul acordat de Primăria Sibiu, 15 aprilie, să fie respectat. Primăria a anunțat deja oficial că dacă nici ultimul termen nu va fi respectat, contractul va fi reziliat. Reprezentanții firmei nu au dorit să comenteze situația.

stadion lucrari

Dacă lucrările se vor încheia în 15 aprilie, echipa FC Hermannstadt ar putea prinde cinci meciuri acasă în actualul campionat. Este vorba despre întâlnirile cu Voluntari, Concordia Chiajna, Dinamo București, FC Botoșani și Dunărea Călărași. Meciul cu Voluntari este programat în data de 19 aprilie.

scune montare stadion

Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt, spune că dacă municipalitatea va recepționa lucrările conform termenului stabilit, clubul este pregătit să facă urgent toate demersurile necesare desfășurării partidelor la Sibiu. Oficialul clubului sibian este convins că sibienii vor umple până la refuz tribuna rămasă, din dorința de a susține echipa Sibiului, mai ales după lunile de așteptare.

Necesitatea desfășurării partidelor acasă a fost subliniată ieri și de antrenorul Vasile Miriuță.

”«Măi, domnilor, dacă nu jucăm minim patru meciuri acasă, echipa va retrograda!» Eu știu ce înseamnă presiunea! Ei (n.a. jucătorii) nu știu! Am vorbit cu Attila și cu câțiva prieteni de la Sepsi. Mi-au zis: «Loți, cum îmi spun ei, dacă noi nu jucam în retur acasă, anul trecut, eram retrogradați!» Dacă vom juca patru meciuri acasă, echipa asta va rămâne în Divizia A. Dacă nu vom juca patru meciuri acasă, nu știu dacă vom rămâne în Divizia A. Poți să-l aduci pe Mourinho, pe Guardiola, pe oricine. Băieții au nevoie de public, suporterii sibieni să fie în spatele lor”.
stadion scaune

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

S

Acum 4 ani

Venim!!
Raspunde

iarba verde de acasa

Acum 4 ani

dar gazonul, cum e gazonul ?
Raspunde

McD

Acum 4 ani

Ca si restul lucrarilor....provizorat general...nu poste fi omologat in starea asta...
Raspunde

Banană

Acum 4 ani

Am fost la Stadion ca simplu cetățean al acestui oraș! Am făcut mișcare pe pista de atletism! Cam 3 ore! Îmbrăcat în haine de oraș ! Acești muncitori timp de 3 ore se uitau cum făceau 2 domnișoare alergari în loc să muncească! Nu vă mai mirați de ce Stadionul nu este gata! Plus că interiorul este dezastru! Spațiul unde se află clinica trebuie renovat, lucrările sunt sub așteptări...
Raspunde

Banană2

Acum 4 ani

Gazonul nu a fost înlocuit ! Este cu denivelări zici că ești pe dealurile de la Ocna Sibiului ! Nu ai cu cine ! Degeaba ai scurgeri în jurul gazonului dacă nu îmbunătățești suprafața de joc cu încălzire ! Oricum , îmi plăcea un stadion cu tribunele apropriate și cu o acustică foarte bună! Ați hotărât să rămână pista de atletism! Păcat ! Mai aveți de renovat terenurile de antrenament de la stadionul voința, Obor , stadionul ipas!
Raspunde

goguci

Acum 4 ani

pista de atletism care nu e buna de nimic, deoarece nu este la standarde internationale...este pusa doar sa fie
Raspunde

Banană3

Acum 4 ani

În orice caz la anul în toamnă această Tribună va fi dărâmată !
Raspunde

Leonard

Acum 4 ani

Gazonul este denivelat ca pe Dealurile Ocnei ! Lucrările la Tribuna 1 au fost făcute de mântuială ! Păcat ! Este normal pentru că Tribuna1 va fi demolată anul viitor ! Așa este preconizat!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Gazonul sigur este mai bun decat cel de la Tg. Mures (vazut de atatea ori la fata locului), sau cel de la Iasi (spre exemplu), asta in conditiile in care inca nu a fost inlocuit… cat despre demolarea tribunei, nu ai sa vezi curand treaba asta (au renuntat la idee de acum cativa ani, nu le iese treaba cu planurile…)!
Raspunde

toto

Acum 4 ani

Gazonul se prezinta in conditii excelente, s-au schimbat si portiunile de pamant din fata portilor.
Raspunde

Sibianul microbist

Acum 4 ani

Felicitari primariei Sibiu! In sfarsit, avem un stadion care rivalizeaza cu cele din Europa. Clujenii mor de invidie!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

sa vedem si sa fie omologat!
Raspunde

Leonard

Acum 4 ani

Sistemul de irigații , aspersoarele lipsesc din gazon. Treptat se vor rezolva aceste lucruri care lipsesc, cred că am repetat acest lucru , încălzirea gazonului este foarte importantă . Pas cu pas se rezolvă și aceste lucruri minorei
Raspunde

Leonard

Acum 4 ani

Răbdarea este cuvântul de ordine. Nu am crezut Niciodată că Clujul va lua fața Sibiului în construcția unui Stadion.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus