X
ibis

Mutare pe piața hotelieră: Ibis dispare din Sibiu

Radu Enache, antreprenorul care controlează lanţul hotelier Continental, a declarant pentru Ziarul Financiar că renunță la colaborarea cu lanţul internaţional Accor, ceea ce înseamnă că sigla Ibis Hotels dispare de pe fațadele hotelurilor, inclusiv cel deținut în Sibiu.

În total este vorba despre patru hoteluri ibis (două în Capitală, unu în Sibiu şi unu în Constanţa), ce adună 760 de camere, și care vor trece sub brandul Continental.

„De 20 de ani colaborăm, dar acum nu mai vedem o situaţie de tip „win-win“ şi am decis ca în decembrie 2020 să încheiem colaborarea. M-am întrebat cum pot face ei o politică de marketing pentru hotelurile mele când acum operează şi alte hoteluri în Bucureşti sub alte branduri. Vom schimba strategia, iar această decizie face parte din noul plan de dezvoltare pe care îl avem“, a spus omul de afaceri, citat de zf.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ioji

  De fapt cooperarea cu Ibis m-a surprins foarte mult…cind au inceput colaborarea cu acest lant de hoteluri. Continentalul facea parte din grupul celor 3 hoteluri top ale Sibiului iar colaborarea aceasta nu a fost una reusita….cunoscand calitatea si confortul mediocru al hotelurilor Ibis. Cu un plan clar, profesional de marketing bazat pe risultate, sigur vor ajunge in top.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @loji

  Da, cei de la Continental sunt net superiori si au un plan de marketing atat de profesional incat te doare mintea. Cat de ‘profesional’ sa te duca mintea ca sa distrugi un brand istoric, Hotel Bulevard si sa-l inlocuiesti cu ‘Forum’?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact