X
politie masina noaptea politist (2)

Bătut în plină stradă, pentru un pistol cu gaze. Un bărbat a fost reținut

Un bărbat de 33 de ani a fost reținut de polițiștii din Cisnădie, fiind bănuit că l-ar fi lovit pe un alt localnic și i-ar fi furat pistolul cu gaze pe care îl avea în buzunarul interior al hainei.

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, la data de 11 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au identificat și prins un localnic în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei. Potrivit IPJ Sibiu, incidentul ar fi avut loc miercuri noaptea, în jurul orei 1:30, pe strada Dezrobirii din localitatea Cisnădie.

Victima este tot un localnic, în vârstă de 39 de ani, acesta neavând nevoie de transport la spital pentru investigații medicale.

Față de presupusul agresor s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ulterior, în urma investigațiilor desfășurate, arma a fost recuperată și transmisă spre expertizare în vederea stabilirii legalității deținerii de către bărbatul căruia i-a fost sustrasă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact