X
chiriac

Constantin Chiriac la TSTV: O dezunire atât de mare și o ură fără precedent se propagă în societatea românească

Directorul Teatrului Național ”Radu Stanca” și președintele Festivalului Internațional de Teatrul de la Sibiu, Constantin Chiriac, este invitatul de astăzi al emisiunii Turnul Sfatului TV.

Printre subiectele abordate, precum câteva dintre atracțiile principale ale FITS 2019 sau situația proiectului viitorului sediu al teatrului, Constantin Chiriac a vorbit și despre contextul social în care ne aflăm: scandaluri politice, discuții nesfârșite despre Justiție, goană după bani și o stare generală de nervozitate în rândul oamenilor.

”Simțim asta în viața oamenilor. Vrând, nevrând, artistul este copilul de duminică al societății, în el se reflectă ceea ce înseamnă societatea în acea clipă, cu toate bunele și relele, cu toate tarele și cu toate bogățiile pe care le are. Ce vedem astăzi este o situație complexă, dar o dezunire atât de mare și o ură fără precedent se propagă. Din fericire, în Sibiu simțim mai puțin pentru că noi avem o stabilitate. În același timp nu avem consilieri care să fie acuzați de corupție, nu avem atât de multe nume care să fie luate pe sus, să fie atât de mult scandal. E o societate totuși civilizată. Dar când ajungi la București sau în alte locuri și vezi ce nenorocire e… În același timp, partidele și personalitățile politice își caută interesele călcând peste tot ce înseamnă interes național. Atunci e normal că vom fi ușor manipulați”, a declarat Constantin Chiriac.

Înregistrarea emisiunii o puteți urmări mai jos:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nicu

    Lupta politica pentru CIOLAN este cauza urii,dezunirii si a invrajbirii oamenilor din societatea noastra!Este binevenit actorul si festivalul international de teatru care ne unge pe suflet cu o duioasa mangaiere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact