X
roti blocate lidl

Tot mai multe supermarketuri din Sibiu blochează roțile șoferilor indisciplinați

Tot mai mulți șoferi parchează aiurea în fața supermarketurilor, de cele mai multe ori blocând circulația, cu toate că există locuri special amenajate unde își pot lăsa mașinile, până își fac cumpărăturile. Același lucru se întâmplă și la Sibiu, unde se înmulțește numărul supermarketurilor care blochează roțile automobilelor.

La începutul acestui an, mai mulți șoferi au început să se plângă pe rețelele de socializare că un supermarket sibian de pe Aleea Seviș le bloca roțile mașinilor dacă le lăsau pe timpul nopții în parcarea firmei sau în vecinătatea ei. Proprietarii spațiului în care funcționează supermarketul Supeco s-au săturat de șoferii care, fără respect pentru reguli, își lăsau mașinile pe unde apucau. Iată că după doar câteva luni, exemplul a început să fie urmat și de alte supermarketuri.

Cel care aplică aceeași strategie este chiar magazinul Lidl, situat în aproximativ aceeași zonă a orașului. Un sibian care postează cu numele Cristy_SB a filmat și postat pe Trafictube un scurt video în care îi prezintă pe șoferii tupeiști care și-au lăsat mașinile pe locuri neamenajate în parcarea magazinului, precum și pe cel care se ocupă cu blocatul roților.

Sursa: trafictube/Cristy_SB

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Luca

  Ar trebui ca Politia sa aplice legea si in cazul celor care ocupa abuziv locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap ! Poate ar fi cazul sa avem un bilant al activitatii politistilor , la fiecare sfarsit de an ! Poate descoperim ca stiu sa amendeze doar depasirea vitezei legale .

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CitizenX

  O da. Si cei de la shopping city ar trebui sa faca la fel. Nu mai avem bun simt, ne e lene sa facem cativa pasi, daca se poate sa parcam in magazin ar fi perfect.
  La fel la parcarea de la cazarma 90. Toata lumea blocheaza iesirea din parcare ca sa mearga sa plateasca, e complicat sa mergi sa platesti dupa care sa mergi sa-ti pui fundul in masina.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   Si pe cei care au dat aprobarile pentru blocurile fara parcari, aiuristic construite si strazile mult prea inguste cine ii pedepseste? Incercati sa vedeti tot iceberg-ul

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  ar trebui la toate magazinele Lidl sa faca asa si chiar si celelalte magazine sa ia exemplul si sa faca asa ceva. Poate asa ne mai civilizam si noi. Si sa puna o taxa de minim 500 RON si care sa creasca raportat la numarul de ore in care respectivul nu plateste (normal poti parca maxim 2 ore).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact