Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Tot mai multe supermarketuri din Sibiu blochează roțile șoferilor indisciplinați

Tot mai multe supermarketuri din Sibiu blochează roțile șoferilor indisciplinați

Tot mai mulți șoferi parchează aiurea în fața supermarketurilor, de cele mai multe ori blocând circulația, cu toate că există locuri special amenajate unde își pot lăsa mașinile, până își fac cumpărăturile. Același lucru se întâmplă și la Sibiu, unde se înmulțește numărul supermarketurilor care blochează roțile automobilelor.

La începutul acestui an, mai mulți șoferi au început să se plângă pe rețelele de socializare că un supermarket sibian de pe Aleea Seviș le bloca roțile mașinilor dacă le lăsau pe timpul nopții în parcarea firmei sau în vecinătatea ei. Proprietarii spațiului în care funcționează supermarketul Supeco s-au săturat de șoferii care, fără respect pentru reguli, își lăsau mașinile pe unde apucau. Iată că după doar câteva luni, exemplul a început să fie urmat și de alte supermarketuri.

Cel care aplică aceeași strategie este chiar magazinul Lidl, situat în aproximativ aceeași zonă a orașului. Un sibian care postează cu numele Cristy_SB a filmat și postat pe Trafictube un scurt video în care îi prezintă pe șoferii tupeiști care și-au lăsat mașinile pe locuri neamenajate în parcarea magazinului, precum și pe cel care se ocupă cu blocatul roților.

Sursa: trafictube/Cristy_SB

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Eu

Acum 4 ani

Bravo. Era și timpul. Nimeni nu are nicio teama. Aștept așa ceva în toate parcările, atât cele private cât și cele ale primăriei
Raspunde

Shadow

Acum 4 ani

Aşa-i şi la benzinărie şi oriunde te duci. Ce sens are să vii cu maşina dacă nu poţi parca în uşă?
Raspunde

Luca

Acum 4 ani

Ar trebui ca Politia sa aplice legea si in cazul celor care ocupa abuziv locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap ! Poate ar fi cazul sa avem un bilant al activitatii politistilor , la fiecare sfarsit de an ! Poate descoperim ca stiu sa amendeze doar depasirea vitezei legale .
Raspunde

CitizenX

Acum 4 ani

O da. Si cei de la shopping city ar trebui sa faca la fel. Nu mai avem bun simt, ne e lene sa facem cativa pasi, daca se poate sa parcam in magazin ar fi perfect. La fel la parcarea de la cazarma 90. Toata lumea blocheaza iesirea din parcare ca sa mearga sa plateasca, e complicat sa mergi sa platesti dupa care sa mergi sa-ti pui fundul in masina.
Raspunde

par

Acum 4 ani

si toti oltenii care locuiesc in blocul de 15 etaje de la lidl selimbar si blocheaza banda 1?
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Si pe cei care au dat aprobarile pentru blocurile fara parcari, aiuristic construite si strazile mult prea inguste cine ii pedepseste? Incercati sa vedeti tot iceberg-ul
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

ar trebui la toate magazinele Lidl sa faca asa si chiar si celelalte magazine sa ia exemplul si sa faca asa ceva. Poate asa ne mai civilizam si noi. Si sa puna o taxa de minim 500 RON si care sa creasca raportat la numarul de ore in care respectivul nu plateste (normal poti parca maxim 2 ore).
Raspunde

Nelu

Acum 2 ani

Ce face politia locala din Sibiu cu cei care parchează, pe locurile unde trebuie sa parcheze numai taxiurile în zona Piata Cibin... Am sezizat de nenumărate ori și verificați nu se iau masuri ... De ce nu se ridica mașinile conform reglementarilor locale
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus