X
tango

TSTV: Investiții noi la Palatul Brukenthal din Avrig. Plus Transilvania Tango Experience

Luna aprilie vine cu noutăți importante la Palatul Brukenthal din Avrig, motiv pentru care dedicăm această ediție a Turnul Sfatului TV celebrului edificiu ridicat de baronul Brukenthal.

”Anul acesta l-am consacrat, pe partea investițională, amenajării și reamenajării sălii festive, chiar și a cortului mare de evenimente. Cei interesați de evenimente la Palatul Brukenthal vor găsi o sală festivă total schimbată, în sensul bun al cuvântului, de la parchet nou și încălzire prin pardoseală până la multe, multe alte surprize”, a declarat Corina Combei, manager de evenimente la Palatul Brukenthal, invitată la TSTV.

brukenthal avrig

În paralel, între 19 și 21 aprilie, Palatul Brukenthal va găzdui cea de-a VII-a ediție a Transilvania Tango Experience, ”un weekend experimental de-a lungul a 3 zile și 3 nopți, la care pot lua parte toți dansatorii de tango argentinian din țară indiferent de nivelul de dans și școala de proveniență”. Invitați în studioul TSTV, organizatorii Dennis Mihai și Barbara Crișan, de la Tango Studio Sibiu, ne-au prezentat cele mai noi detalii și au vorbit despre pasiunea pe care tango-ul a născut-o în Sibiul ultimilor ani.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  axxy

  ar trebui si fanatana refacuta, aranjata si revopsita. plus cladirea de la intrare – imediat in dreapta. aceea arata foarte rau. succes!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tango Studio Sibiu

  Concertul de tango al trupei Illegal Tango, va fi vineri incepand cu ora 22:00, nu sambata cum sa precizat in interviu.
  Va asteptam cu drag 🤗

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Stanescu

  Monument si spatiu de cazare frumos,probabil s-a investit mult si mai trebuie multi bani pt.a intretine si a continua.Pacat ca personalul desi incearca sa fie zambitor nu reuseste sa fie prea serviabil si ca mancarea desi buna ca pret si gustoasa,este prea putin variata.Per total e binisor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact