X
game of thrones

Ce durată vor avea episoadele din ultimul sezon Game of Thrones

Fanii Game of Thrones vor fi dezamăgiți să afle că anumite episoade din ultimul sezon al serialului nu vor fi atât de lungi pe cât se credea. Primul episod din sezon apare chiar astăzi, pe HBO, arată Agerpres.

În ciuda zvonurilor conform cărora lungimea episoadelor acestei serii va fi similară celei a unui film de lungmetraj, se pare că unele episoade nu vor depăşi nici măcar 60 de minute, conform unui material publicat de indiwire.com, citat de Agerpres.

Entertainment Weekly confirmă de asemenea că primele două episoade din ultimul sezon GoT nu vor avea 90 de minute și că de fapt abia dacă vor depăşi 50 de minute. Primul episod al noii serii, regizat de David Nutter (cel care a regizat şi celebrul episod “The Rains of Castamere”), are doar 54 de minute, în timp ce al doilea, de asemenea regizat de Nutter, are cu 4 minute mai mult.

David Nutter declara în luna noiembrie a anului trecut că toate cele şase episoade ale ultimului sezon GoT vor depăşi 60 de minute. „Cred că toate episoadele din Sezonul 8 vor fi mai lungi de 60 de minute”, declara el.

Chiar dacă primele episoade nu sunt de lungimea unor lungmetraje, astfel de episoade ar putea apărea în a doua jumătate a sezonului, mai arată sursa citată.

 

Sursa: agerpres.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact