X
liviu-dragnea-cu-valizele-in-fata-jurnalistilor-559422

Huiduit și aclamat: Liviu Dragnea mai așteaptă sentința finală în Dosarul angajărilor fictive din Teleorman

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru 20 mai sentința definitivă în Dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman în care este judecat actualul lider al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost audiat, luni, la Curtea Supremă, în dosarul în care – în primă instanță – a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare.

Audierea lui Dragnea a avut loc pe fundalul huiduielilor și aclamărilor din fața sediului instanței. Zeci de oameni l-au așteptat pe liderul social-democraților: unii pentru a protesta și a cere arestarea acestuia, alții – pentru a-și exprima susținerea.

După ce Înalta Curte a anunțat că amână pronunțarea unei sentințe, Liviu Dragnea a plecat fără a face declaraţii, fiind flancat de jandarmi.

Unul dintre apărătorii din dosar, Toni Neacşu, a declarat, luni, la sosirea la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că este puţin probabil ca instanţa de judecată să se pronunţe înainte de soluţia CCR privind completurile de trei judecători. Toni Neacşu susţine că, dacă se dă o soluţie în dosar înainte ca CCR să se pronunţe, decizia Curţii Constituţionale nu va mai putea influenţa în niciun fel decizia instanţei deja definitivă, explică News.ro.

Amintim că Liviu Dragnea era așteptat de instanță pe 18 martie, însă era internat în spital.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact