X
57159877_1040305132822147_3762271117981515776_o

Pro România Sibiu, alături de Corina Crețu la Congresul de Prezentare al Candidaților Pro România pentru Parlamentul European

Duminică, 14 aprilie, în București s-a desfășurat Congresul de Prezentare a Candidaților PRO România pentru Parlamentul European. Președintele partidului, Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose și Iurie Leancă sunt doar câteva dintre cele mai importante nume pe care PRO România le propune pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

La eveniment au luat parte și peste 150 de sibieni, membri ai organizației PRO România Sibiu, delegația fiind condusă de coordonatorul filialei județene, Gigi Fețeanu.

Corina Crețu este candidatul PRO România la alegerile europarlamentare pentru care filiala sibiană și-a declarat susținerea în repetate rânduri. Aceasta și-a arătat din nou interesul pentru Sibiu și pentru dezvoltarea proiectelor din regiune.
Într-o discuție pe care a purtat-o cu Corina Crețu, coordonatorul PRO România Sibiu, Gigi Fețeanu, a ținut să o felicite pentru întreaga sa activitate de comisar european, dar și pentru deschiderea pe care întotdeauna a arătat-o pentru municipiul Sibiu. Pe de altă parte, Corina Crețu l-a asigurat pe coordonatorul filialei de toată susținerea în ceea ce privește viitoarele proiecte care se vor derula în Sibiu.
”Scrutinul din 26 mai reprezintă primul test electoral al PRO România, test pe care, cu ajutorul candidaților care de-a lungul timpului au dovedit competență și profesionalism, partidul îl va trece cu succes. Însă, numai împreună putem decide viitorul României. Tocmai de aceea, este foarte important ca sibienii, românii să iasă la vot și să aleagă ce este mai bine pentru țara noastră, să aleagă pentru România și pentru Europa!”, a declarat coordonatorul organizației județene PRO România Sibiu, Gigi Fețeanu.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  În ultimi 2 -3 ani , singurul personaj despre care am auzit că l-ar interesa de autostrăzi şi infrastructura României se numeşte Crețu Corina ,în rest în politica românească numai denagogi şi populişti care promit bugetarilor ,pensinarilor şi asistaților sociali ,,ȚIGANIADA “lui I.B DELEANU .De fapt cred că atunci când IBD şi-a scris opera s-a inspirat de la etnia română şi nu rromă cum greşit ar putea să creadă puțini cetitori ai acestei opere (a nu se înțelege că etnia rromă ar avea ca repere morale :cinstea ,onoarea , bunul simț respectul pentru cei din jur ,etc )

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact