X
WhatsApp Image 2019-04-15 at 4.25.01 PM

Un sibian are mare nevoie de implicarea comunității. „E separat de copii, de viața lui…”

Alin Savu este tatăl unui băiat de 15 ani și al unei fetițe de doar câteva luni și până de curând își petrecea timpul tratând animale. Sibianul nu mai poate acum să facă nimic din ce obișnuia, pentru că de un an se luptă cu o boală care nu vrea nicicum să-l lase să trăiască – are leucemie. S-a tratat în primă fază în Sibiu și a reușit să se recupereze, însă la doar câteva luni după boala a recidivat. Acum urmează un tratament în Turcia care i-a consumat toți banii puși deoparte… și încă mai are nevoie de o sumă deznădăjduitor de mare.

Speranța sibianului că se va recupera vreodată slăbește de la o zi la alta. Asta pentru că fiecare 24 de ore petrecute în spitalul din Turcia necesită niște bani pe care nu mai are de unde să îi mai dea, iar riscul cel mai mare este ca Alin să fie trimis înapoi acasă, unde boala îl va distruge cu siguranță.

Alin Savu a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, acum un an. A beneficiat de tratament și de un transplant medular, însă boala a recidivat. Acum, pe lângă leucemie, bărbatul se mai luptă și cu o infecție severă la plămâni. Costul tratamentului pe care sibianul trebuie să îl urmeze în Turcia se ridică la 150.000 de Euro, bani pe care familia nu îi are.

„E separat de copii, de viața lui… Fetița cea mică stă la o bunică, băiatul la cealaltă bunică. E foarte dificil pentru el mai ales, dar și pentru familie… sperăm doar să reușească să se recupereze, dar pentru asta e nevoie de foarte mulți bani și de aceea apelăm la oamenii cu suflet mare. O donație din partea fiecăruia i-ar da o șansă lui Alin să revină acasă, în sânul familiei, alături de copiii lui”, spune o rudă.

Cine dorește poate dona în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele Savu Alin:

Euro: RO04BTRL03304201679804XX

Lei: RO55BTRL03301201679804XX

Este preferabilă donația în Lei pentru a asigura plățile de strictă urgență.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact