X
gunoaie campanie deseuri

Curățenie în tot orașul: Sibienii ies mâine să strângă gunoaiele

Compania de salubrizare Soma se alătură sibienilor care au demarat o campanie de curățenie de primăvară la nivelul întregului Sibiu.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, concomitent în toate cartierele Sibiului.

”Ești un sibian responsabil și cu inițiativă? Te invităm la acțiunea de ecologizare a orașului în aceasta primăvară. Inițiativa presupune curățarea zonelor publice din tot orașul, în care cetățenii cu spirit civic intră în acțiune. Tot ce trebuie să faci este să îți pregătești mănușile de curățenie și hainele de acțiune și sa te înscrii printr-un mesaj privat, cu numele și zona, unde crezi că îți poți rezerva o dimineață din timpul tău, pentru o acțiune civică”, anunță organizatorii evenimentului.

După ce au aflat despre inițiativă, reprezentanții companiei de salubritate Soma i-au contactat pe organizatori manifestându-și disponibilitatea de a sprijini campania.

”Această acțiune de igienizare a Sibiului nu face parte din obligațiile noastre contractuale, însă o facem tocmai pentru că suntem de părere că schimbarea trebuie să înceapă cu noi și putem da un exemplu întregii comunități sibiene. Punem la dispoziție saci de gunoi, echipament, ne vom ocupa de ridicarea și transportul deșeurilor adunate. Sperăm ca sibienii să ni se alăture în număr cât mai mare”, au explicat reprezentanții companiei Soma pentru Turnul Sfatului.

Oricine vrea sâmbătă să ia parte la acțiune se poate înscrie online, punctele de întâlnire pentru voluntari urmând a fi stabilite și anunțate în funcție de disponibilitatea sibienilor. Cine vrea să participe poate menționa zona pe care vrea s-o curețe accesând acest link.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Batran Sibian

  Oare cand o vedem si pe madama Turcan la o astefel de actiune(la munca nu la pozat) mai ales acum ca se implica si Soma.Macar atat sa faca si ea daca sotul aduce grosul banilor in casa Doar nu degeaba este…. la Soma! Banii astia castigati din gunoaie nu e asa usor cum crede lumea….prietenii stiu de ce!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Amenzi la nesimtiti.

  Cand vedem si noi un raport cu amenzile date catre populatie si catre firmele care construiesc si lasa gunoiaele sa fie duse de vant prin oras.Cred ca toti suntem satui de nesimtiti care arunca gunoaie si mucuri de tigara peste tot.Oameni care nu strang dupa cainii lor si copiii lor.

  Fara amenzi nu vor inceta nesimtirile.

  Nu o sa ies sa curat mizeria facuta de marlani si nesimtiti.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Leonard

  Așa este. Avem firmă de salubritate și curățenie? Avem . Atunci unde este problema cu chemarea cetățenilor pentru a face curățenie?
  Când merg la iarbă verde pet urile se strâng în pungi de plastic, și arunci la tomberon plasticul, nu îl arunc în pădure sau pârâu, lac sau ce mama naibii groapă, văgăună sau stradă. Să vă fie rușine ordinarilor că nu țineți curat și vă mai dați mari că sunteți capitala bunelor maniere.
  Până nu băgăm armata pe străzi să facem ordine tot așa veți trăi.
  Ține și de mediul în care vrei să trăiești.
  Așa îți arăți cei 7 ani de acasă. Rușine celor care aruncă sau care au aruncat!
  Civilizație 0 aici în fieful Președintelui Iohannis!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Oana-Maria

  Felicitări pt inițiativă !!! Sunt departe de casă,dar as fi venit cu mare drag !!!
  Dacă s-ar face ceva de catre cei responsabili cu reciclarea gunoiului ar fi perfect ! Gunoiul trebuie reciclat corespunzător ,nu amestecat tot grămadă. Odată ce oamenii sunt educați să recicleze ,devine ceva obisnuit și din instinct să le sortezi. Poate voi cei de la Turnul Sfatului faceți o sesizare la cei responsabili cu gunoiul si se rezolvă ceva.
  Pe scurt , educație, oameni buni și România va înflori ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact