X
circulatie trafic masini (8)

Măsuri speciale pentru gestionarea traficul auto pe șoseaua Alba Iulia și pe străzile Andrei Șaguna și Morilor în data de 9 mai

Pentru buna desfășurare a Summitului șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană găzduit de Sibiu în data de 9 mai se vor institui anumite restricții în trafic.

Din 7 mai se va amenaja un culoar special de circulație între Aeroportul Internațional Sibiu și Piața Unirii, pentru transportul delegațiilor către locația de desfășurare a Summitului. Acest culoar se va amenaja prin delimitarea a două benzi de circulație din cele patru disponibile cu ajutorul unor balize. Până în data de 9 mai sibienii vor putea utiliza toate cele patru benzi, inclusiv acest culoar, restricțiile de circulație urmând să se instituie DOAR ÎN DATA DE 9 MAI, ÎNTRE ORELE 6 ȘI 20.

Culoarul de circulație pentru delegații va funcționa în data de 9 mai după cum urmează:

 1. Pe șoseaua Alba Iulia, de la Aeroportul Internaţional Sibiu până la intersecția cu str. Turismului/str. Morilor, banda a doua a fiecărui sens de mers (cea de lângă axul drumului) va fi rezervată culoarului de deplasare a delegațiilor; sibienii pot folosi banda de lângă trotuar de pe fiecare sens de mers.
 2. Pe șoseaua Alba Iulia, de la intersecția cu str. Turismului/ str. Morilor până la intersecția cu str. Bastionului, culoarul de deplasare a delegațiilor se va amenaja pe sensul de coborâre actual. Cele două benzi utilizate în prezent pentru urcare rămân la dispoziția sibienilor pentru circulația spre strada Dealului.
 3. pe strada Andrei Șaguna, de la intersecția cu str. Dealului/str. Bastionului până în Piaţa Unirii, culoarul delegațiilor oficiale se va realiza în contra sens, dinspre strada Morilor spre Piața Unirii, sibienii putând circula pe o singură bandă, dinspre bulevardul Victoriei spre strada Dealului.

Chiar dacă circulația nu se va închide pe aceste trasee, recomandăm sibienilor ca, în măsura în care este posibil și în funcție de direcția de deplasare, să aleagă rute ocolitoare pentru a evita blocajele în trafic. Vă mulțumim pentru înțelegerea pe care o acordați pentru ca acest eveniment la cel mai înalt nivel să fie găzduit în bune condiții de orașul nostru.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  eugen

  Cine a scris acest anunt nu traieste in Sibiu…
  La punctul 2 scrie: “Cele două benzi utilizate în prezent pentru urcare”
  Unde vedeti pe soseaua Alba Iulia 2 benzi la urcare ???

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Raul

  Puteau sa ne de-a liber, sa stam si noi acasa . Poate avem noroc sa se “rataceasca” vreunul si sa vada putin cum arata drumurile si in afara culuarului.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sebastian Florin

  Raul, dragule… Nu mai scrie. Iti face rau. “sa ne de-a”, de fapt se scrie “sa ne dea”, iar “culuarul” e “culoarul”. Cred ca ai dreptate, mai bine te lasau acasa, nu cred ca ar fi pierdut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact