X
skate park nou obor teren fotbal (11)

Regulamentul noului skatepark: acces gratuit. Și cu mașina, dar numai pentru cei cu rolele în portbagaj

Înainte de inaugurarea noului skatepark, Primăria propune un regulament de funcționare potrivit căruia accesul este gratuit, zilnic, între orele 08:00 – 22:00.

Dotările noului skatepark (trasee, piste, parcare, vestiar, zone de odihnă etc) vor putea fi folosite gratuit de oricine, în intervalul orar 08:00 – 22:00 al fiecărei zi, prevede regulamentul elaborat de administrația locală și supus dezbaterii consilierilor locali ai Sibiului. “Complexul este un loc public, accesul fiind asigurat cu respectarea nelimitativă a regulilor de securitate, conduită și respect reciproc, regăsite în prezentul regulament. Accesul cu vehicule și autovehicule (autoturisme, autoutilitare) este permis doar practicanților care au la acel moment în posesie echipamentul (bicicletă, trotinetă, skateboard, role) destinat activității sportive“, se arată în regulamentul propus. Prin limitarea accesului în parcare doar a celor care au echipament, administrația urmărește să evite ocuparea celor 70 de locuri de parcare ale skateparkului de către mașinile celor care merg în târgul Obor, spre exemplu.
“Cu acordul administratorului (care va fi Serviciul de administrare a domeniului public și privat – n.r.), complexul poate găzdui organizarea unor evenimente, cursuri sau competiții de profil, de către ONG-uri sau alte persoane fizice sau juridice“, se mai arată în propunerea de regulament. Potrivit căruia skatepark-ul va fi inspectat zilnic și va fi închis dacă va ploua, ninge, va fi ceață sau este acoperit cu gheață.

Schița skateparkului, realizată înainte de demararea lucrărilor

Schița skateparkului, realizată înainte de demararea lucrărilor

Vârsta minimă a celor care au voie să utilizeze dotările noului skatepark este de șase ani. “Practicarea sportului în cadrul complexului este permisă doar cu vestimentația și protecțiile adecvate, respectiv echipament aflat în stare potrivită de utilizare, constând cel puțin în: cască, cotiere, genunchiere și pălmare. Echipamentul de protecție trebuie purtat pe toată durata practicării activităților sportive în incinta complexului“, mai prevede regulamentul propus.

Skatepark-ul din zona târgului Obor este o lucrare ce ar fi trebuit finalizată de la începutul lunii octombrie a anului trecut. Cu o valoare contractuală de 4,55 milioane de lei, noul skatepark are dimensiuni considerabile având în vedere ”piața” românească în materie: include opt ansambluri alcătuite din elemente prefabricate și elemente monolit din beton armat specifice. Cu acces dinspre Calea Șurii Mari, noul skatepark va fi deservit și de 70 de locuri de parcare.

Descarcă de aici Regulamentul de utilizare a skatepark-ului

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Strategia bunicutzei

    Cea mai veche meserie din lume e practicata pe trotuarul de acces la noul skate park ? Primaria vrea sa incurajeze si sa formeze mintea copiilor spre decadere morala , curvie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact