X
popa, fodor, spatari, Dragan Tiberi CL consiliu local 2016 (102)

Ce va aduce summit-ul Sibiului? Un nou viceprimar

După ce summit-ul liderilor europeni programat la Sibiu se va fi încheiat, la conducerea administrației municipiului Sibiu va fi înlocuit un viceprimar.

Discutată de mai multă vreme, plecarea viceprimarului Răzvan Pop prin demisie se va produce după momentul summit-ului șefilor de stat și de guvern, programat la Sibiu în ziua de 9 mai. Iar la ultima ședință a organizației municipale a PNL Sibiu, cel propus pentru a-l înlocui pe Răzvan Pop în funcția de viceprimar este Tiberiu Drăgan. El a fost ales consilier local, pe listele liberalilor, la alegerile locale din 2016, fiind acum secretar al Comisiei de comerț și servicii publice. În cei aproape trei ani de când este ales local nu a luat niciodată cuvântul în plenul ședințelor Consiliului Local Sibiu (o situație care îi caracterizează, însă, pe majoritatea consilierilor locali ai Sibiului).

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, s-a arătat dezamăgită de decizia lui Răzvan Pop, însă pe de altă parte spune că îl apreciază pe Tiberiu Drăgan.

”Îmi pare rău că domnul Răzvan Pop a luat această decizie. Îi mulțumesc pentru colaborare și îi urez succes în ceea ce va face în continuare. În ceea ce privește propunerea PNL pentru postul de viceprimar rămas vacant, îl cunosc pe domnul Tiberiu Drăgan și știu că este o persoană implicată în proiectele comunității. Cred ca PNL a făcut o alegere corectă propunându-l pe domnul Drăgan pentru funcția de viceprimar. În cazul în care Cosiliul Local va confirma prin vot această propunere, sunt sigură că vom avea o colaborare bună”, a declarat pentru Turnul Sfatului primarul Astrid Fodor.

 

tiberiu Dragan CL consiliu local 2016 (42)

Tiberiu Drăgan (51 de ani) este în prezent șef de serviciu în cadrul Societății de distribuție Electrica Transilvania Sud. De loc din comuna Bruiu (județul Sibiu), Tiberiu Drăgan este de profesie inginer, fiind absolvent al Universității tehnice “Gheorghe Asachi“, din Iași.

Contactați de Turnul Sfatului, nici Tiberiu Drăgan, și nici Răzvan Pop nu au vrut să comenteze situația.

Potrivit informațiilor confirmate din mai multe surse, Răzvan Pop va demisiona doar din funcția de viceprimar și va rămâne în continuare consilier local din partea PNL. În viitoarea ședință ordinară de Consiliu local – cea din luna mai – urmează a depune jurământul și un nou consilier local din partea PNL – Adrian Bibu. Acesta îi va lua locul lui Virgil Popa, liberalul care a fost nevoit să demisioneze din Consiliul local Sibiu ca urmare a unui caz de incompatibilitate.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Leonard

  De ce pleacă Dnul Pop?
  Ați făcut lucruri bune pentru acest oraș!
  Doamna Primar vă rugăm să nu acceptați demisia Dnului Pop!
  Acest oraș nu înseamnă doar fotbal, Fotbal, fotbal.
  M-am săturat să văd atâta hoție și mojicie cu fotbalul ăsta.
  Acest Stadion este principalul factor al demisiei Dnului Pop!
  Sunt lucruri frumoase gen skatepark , Locuri de joacă pentru copii. Sunt multe lucruri frumoase care au fost realizate de acest om și cred că demisia dânsului nu va rezolva problemele din administrație…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Albu

  Ai dreptate Ioane,de 2 ani nu face altceva decat rade asfalt bun si toarna altu mai rau. Au intrat firmele ciobanilor la asfaltari si papa toti bani primaviei,ei si hoti de la piete.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doru

  Cineva mai supus??
  Oare un liberal care e in partid de 20 de ani, si care ramane in partid, si accede intr-o functie cu Turcan sef, oare cum e, daca nu supus? Un sclav.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dream teamul bunicutzei

  Uuuoooaaaaaawwww, bunicutza isi ia viceprimar pe un consilier care nu a deschis gura la nici o sedinta.

  Wwwwooooooaaaauuuu , ce echipa isi face bunicutza.

  Baaah sa vezi acum ce urmeaza : Nimic

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Regiunea Trans Silvania

  Îmi cer respectuos scuze că intreb ce ar trebui sa intelegem din titlu? Că acest summit de la Sibiu este cauza, motivul, sorgintea demisiei viceprimarului? Adica daca nu ar fi fost summitul, nu se facea schimbarea ?

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MO

  Este si a fost exact 0 in ceea ce priveste administrația, in rest ……cuminte, ascultator supus si un bun istoric. Acum o sa aiba mai mult timp sa pozeze toate clantele si acoperisurile din Sibiu si poate in timp ce pozeaza statuia de la Bruk spre ex, poate o sa aiba curaj sa spuna ca nu este curatata desi este o obligatie lunară a unora sau cand se fixeaza pietrele cubice din zona istorica cu ciment sa spuna ca nu este in regula, fiind o zona protejată sa spuna ceva despre constatarile din desele deplasari pe jos pe care le face. Asadar poate o sa aiba mai mult curaj . Nu trebuie decat sa deschida ochii, pentru ca nu pot sa cred ca toti vedem atatea nereguli iar altii nu.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact