X
iohannis (5)

Președintele Iohannis despre remaniere: PSD întărește atacul asupra Justiției

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că a primit propunerile de revocare şi de numire a noilor miniştri şi că prima impresie este aceea că remanierea guvernamentală se realizează ca lucrurile să meargă mai prost, adăugând că îi va transmite premierului un răspuns săptămâna viitoare.

„Ieri (miercuri – n.r.) au fost trimise la Cotroceni propunerile de revocare şi propunerile de noi miniştri, însă primind acele scrisori mi-am pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere, fiindcă de regulă o remaniere guvernamentală se face pentru a face guvernarea mai bun, mai eficientă. Prima impresie e că această remaniere guvernamentală se face ca lucrurile să meargă mai prost, ceea ce e inadmisibil”, a spus Klaus Iohannis.

El a spus că va da mai multe explicaţii la începutul săptămânii viitoare.

„Am vorbit cu doamna prim-ministru şi i-am comunicat că va primi un răspuns la începutul săptămânii viitoare. Revocarea unui ministru sau demisia unui ministru este constituţionala decizie a prim-ministrului sau a fiecărui ministru în parte, dar nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările”, a adăugat şeful statului.

El a mai spus că lucrurile „încep să capete un contur trist”, pentru că, în timp ce el a convocat un referendum pe teme de Justiţie, „PSD pregăteşte o remaniere guvernamentală care vrea să întărească asaltul asupra Justiţie şi acest lucru nu poate să fie de bun augur”. El a mai spus că nu a discutat şi nici nu intenţionează să discute cu Tudorel Toader şi a evitat să comenteze posibilitatea unei restructurări a guvernului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jagardel Teleormaneanul

  Pai ce sa si faca o sleahta de talhari pesedisti…
  In datorii ne-au bagat, case in Brazilia si-au facut… at fi mare durere pe ei sa nu poata pleca la vilele alea linistiti si fara dosare penale. Pai nu ? ..ati vazut doar ce-a patit sfanta Udrea…nespalatul ala pe dinti nu vrea asa ceva, evident.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  De patru ani asistam la aceeasi placa cu justitia,e o idee invechita!Modelul economic si social cel mai performant ar trebui sa i preocupe pe alesii nostri de la presedinte pana la cel mai mic politician,suntem in mileniul trei domnilor,reveniti cu picioarele pe Pamant!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   yyy

   nea nicu, nu se pune problema unui “sistem economic peformant” atata timp cat cei de la putere au scop declarat furtul.
   din moment ce tu nu accepti justitia ca fundament al democratiei si ca putere plina si independenta in stat ne lasi sa vedem ca esti un comunist care profita de pe urma “sistemul perfomant” pzdist

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nicu

    Am vazut toti ce procuror general al Romaniei a numit domnul presedinte Iohannis,un comunist ca Augustin Lazar!Imi vine sa rad cand unii ca dvs ma faceti comunist!!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact