Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Bărbat închis pentru un an de zile, după ce și-a agresat concubina

Bărbat închis pentru un an de zile, după ce și-a agresat concubina

Un bărbat de 32 de ani din Laslea, jud. Sibiu, a fost condamnat la închisoare pentru un an de zile, după ce și-a bătut iubita.

Potrivit polițiștilor sibieni, bărbatul și-ar fi agresat fizic concubina în vara anului 2017. La data de 18 aprilie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Laslea au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Mediaș pe numele acestuia, arată IPJ Sibiu.

Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârșirea de acte de violență asupra unui membru al familiei. Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus