Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Copil de 8 ani și doi adulți răniți într-un accident pe Milea

Copil de 8 ani și doi adulți răniți într-un accident pe Milea

Un copil și doi adulți au fost răniți într-un accident cu două autoturisme implicate, pe Bulevardul Vasile Milea. Două dintre victime sunt transportate la spital.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a petrecut pe sensul Șelimbăr-centru, pe banda 2, după ce un șofer nu a păstrat distanța de siguranță în mers. Șoferul care a provocat accidentul are 37 de ani, iar șoferița lovită are 33 de ani și se afla în mașină cu băiețelul.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. S-a acordat asistență medicală pentru trei victime, respectiv femeia și copilul din mașina lovită, precum și pentru celălalt șofer.

Femeia este transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu contuzii cervicale. Copilul de aproximativ 8 ani este transportat la Spitalul Luther pentru investigații suplimentare, arată sursa citată.

 

Traficul este îngreunat.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mihai

Acum 4 ani

Copilul statea pe bancheta din spate, cu centura prinsa? Sau se plimba prin masina cum le place romanilor sa-si transporte copiii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus