X
SMURD exercitiu politie (80)

Copil de 8 ani și doi adulți răniți într-un accident pe Milea

Un copil și doi adulți au fost răniți într-un accident cu două autoturisme implicate, pe Bulevardul Vasile Milea. Două dintre victime sunt transportate la spital.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a petrecut pe sensul Șelimbăr-centru, pe banda 2, după ce un șofer nu a păstrat distanța de siguranță în mers. Șoferul care a provocat accidentul are 37 de ani, iar șoferița lovită are 33 de ani și se afla în mașină cu băiețelul.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. S-a acordat asistență medicală pentru trei victime, respectiv femeia și copilul din mașina lovită, precum și pentru celălalt șofer.

Femeia este transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu contuzii cervicale. Copilul de aproximativ 8 ani este transportat la Spitalul Luther pentru investigații suplimentare, arată sursa citată.

 

Traficul este îngreunat.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact