X
astrid fodor

Mesajul primarului Astrid Fodor pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele catolic

Primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a transmis un mesaj pentru creștinii care sărbătoresc Paștele catolic.

„Tuturor sibienilor care sărbătoresc Sfintele Paști în această duminică, le doresc ca sărbătorile pascale să le aducă liniștea în case și în suflet și să îi găsească în pace și cu bucurie, alături de familie și prieteni. Spiritul celei mai mari sărbători creștine să vă întărească în credință și în convingerea că lumina va birui mereu prin bunătate și înțelegere.

Paște fericit!”

Astrid Cora Fodor
Primarul Municipiului Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara 1918

  ??? Catolic ?
  E virba de cultele de rit apusean : Româno- catolic , protestanți și Neo-protestanți desprinși din Biserica Romabi-Catolica unde sărbătorile creștine itinerante se calculează duoa calendarul Gregorian ( stil nou )
  Bisericile de rit răsărirean ( ortodocși , greco-catolici , maroniți și neoprotestanți desprinși din Ortodoxie ) sărbătoresc duoa calendarul iulian ( stil vechi ) … O schizofrenie !
  Corectați titlul !

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Luca

  Pt toti credinciosii , ar trebui sa “transmita ” fapte , ca de mesaje suntem satui ! De exemplu , cate terenuri de sport s-au construit in mandatul Domniei sale ?! In Oradea sau in Cluj s-au contruit cu zecile . Frohe Ostern !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact