X
arest politie (26)

Sibian condamnat la închisoare după ce a refuzat să plătească o amendă

Un tânăr sibian din localitatea Biertan a fost trimis după gratii după ce a refuzat să plătească o amendă, iar pe urmă a ignorat munca în folosul comunității.

În cursul zilei de vineri de polițiștii l-au luat pe tânăr de acasă și l-au adus în arest la Sibiu.

”La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni și ai Postului de Poliție Biertan au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Mediaș pe numele unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Biertan”, arată IPJ Sibiu într-un comunicat de presă.

Concret, tânărul a fost cercetat penal pentru fapte comise cu violență în perioada 2017 – 2018, pe raza localității de domiciliu, a fost judecat, iar instanța l-a sancționat prin aplicarea unei amenzi penale.

”Întrucât amenda nu a fost plătită, sancțiunea a fost înlocuită cu executarea a 220 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității. Tânărul nu a respectat nici această decizie a instanței, motiv pentru care, pe numele său, a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 220 de zile”, mai explică polițiștii.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact