Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

FOTO-Prietenie deosebită la Spitalul pentru animale din Galați

FOTO-Prietenie deosebită la Spitalul pentru animale din Galați

Un caz de prietenie deosebită, între o oaie și o pisică, a devenit sâmbătă viral pe internet după ce imaginile au fost distribuite de mii de ori.

Oaia a ajuns la clinică sfâșiată de câini și a fost operată de medicii veterinari. După operație i s-au montat perfuzii, iar pisica terapeut a spitalului a supravegheat-o permanent.

Prietenia dintre oaia mușcată de câini, Suzica, şi motanul poreclit „Indianul” i-a uimit pe veterinari. Motanul nu s-a dezlipit de Suzica cât timp i s-au administrat perfuzii - a stat lângă ea, a păzit-o, s-a urcat pe spatele ei şi i-a oferit alinare.

aD04MjM4ZDZhZjJlOWVkZTNiNzBhMDFiNjZhYWExMGEzMw==.thumb

Ironia sortii, spun angajații de la clinică: „Oaia a fost mușcată de câini, însă această cumpănă a salvat-o de la sacrificare. Și de fapt cu acest prilej am salvat două vieți. Stăpânul ne-a dat și puiul Suzicăi”.

aD02YThjMTkzN2U1ZjdjMWEwOTRhNzVlMDQ1NzMxYzM0NA==.thumb

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Adriana

Acum 4 ani

Cunoscând astfel de legături între animale, rămâi impresionat și-ți spui că trebuie să devii mai bun, mai sensibil față de semenii tăi și față de toată Creația lui Dumnezeu. Grija pentru fiecare ființă înseamnă iubire și numai așa te simți cu adevărat implinit, că ai un rost in lumea asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus