X
cersetor oamenii straii gara (5)

Poliția Locală: Aproape 100 de amenzi în trei luni pentru cerșetori și peste 1300 de sancțiuni pentru șoferi

În primele trei luni ale anului 2019, polițiștii locali au acordat 80 de amenzi, în încercarea de a combate cerșetoria în Sibiu, se arată în cel mai recent raport. Amenzile au o valoare totală de 16.800 de lei. De asemenea, forțele de ordine au sancționat comerțul stradal neautorizat, scandalagiii și șoferii care și-au parcat mașinile aiurea.

Cerșetoria și vagabondajul au fost sancționate de polițiști în primele trei luni ale anului, cu peste 16.000 de lei. Zonele în care au fost depistate preponderent persoane care apelează la mila publicului, arată raportul Poliției Locale, au fost strada Mitropoliei, Bulevardul Mihai Viteazu, Piața Unirii, Șoseaua Alba Iulia, Pietonala Nicolae Bălcescu și strada Lungă.

Tot pe străzi au fost amendați și cei care fac comerț stradal neautorizat, 75 de persoane fiind sancționate cu amenzi de 28.800 de lei în total. De asemenea, polițiștii au confiscat bunurile scoase la vânzare, respectiv haine, papuci și articole cosmetice.

Cei care au făcut scandal s-au ales de asemenea cu sancțiuni aspre. 39 de persoane cu un comportament neadecvat au fost amendate, cu un total de 13.300 de lei.

Amenzi pentru șoferii care au parcat aiurea

Nici conducătorii auto necivilizați nu au scăpat de amenzi. În trei luni, respectiv din ianuarie până în martie inclusiv, echipajul de ridicări auto a avut 632 de intervenții, dintre care în 494 cazuri autoturismul a fost ridicat și dus la locul de depozitare, se mai arată în raportul Poliției Locale Sibiu.

masina politiei ridicari auto

Cei care nu au respectat marcajele dedicate persoanelor cu handicap s-au ales de asemenea cu amenzi. În trei luni au fost sancționate 62 de persoane cu un total de 48.600 de lei.

La capitolul șoferi neserioși, cele mai multe sancțiuni au fost aplicate peste 1.300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 469.220 lei și 3.251 puncte de penalizare. Cele mai multe au fost aplicate celor care au ignorat indicatoarele cu „Oprirea interzisă” și „Staționarea interzisă”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact