Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Sâmbăta copiilor la mall. Plus o mie de cadouri

Sâmbăta copiilor la mall. Plus o mie de cadouri

Shopping City Sibiu anunță că vizitatorii pot găsi orice ingredient necesar unui prânz de sărbătoare, dar și cadourile pentru toți membrii familiei și prieteni.

Cumpărăturile de minimum 200 de lei în magazinele din cadrul Shopping City Sibiu le aduc clienților unul dintre cele 1.000 de vouchere în valoare de 30 de lei fiecare. Singurele condiții sunt ca suma să fie cumulată pe maximum 2 bonuri fiscale, iar acestea sa fie prezentate la Info Point în aceeași zi. Mai mult, fiecare vizitator poate câștiga până la 5 vouchere, dacă participă la campanie în zile diferite. Tichetele vor putea fi utilizate până pe 5 mai, într-o multitudine de magazine, precum New Yorker, Lee Cooper, C&A, Decathlon, Intersport, KitchenShop, Nobila Casa, Amely, CCC, Gatta, Triumph, Smyk, Nala Cosmetics și multe altele.

Dacă pentru oamenii mari cadourile de Paște vin sub formă de vouchere de cumpărături, copiii sunt răsfățați la Shopping City Sibiu cu o sâmbătă doar a lor. Câte una în fiecare lună. Astfel, pe 20 aprilie, micuților le-au fost pregătite 3 evenimente distractive și, mai ales, sănătoase:

Primul în scenă, în intervalul 16:00-17:00, va intra Master Chef Papa Nașul, care, în cadrul „Bucătăriei Vesele”, îi va invita pe copii la un workshop inedit despre mâncare sănătoasă. De la 17:00 la 18:00 urmează o oră de mișcare și sport, la Zumba Kids, programul special conceput pentru copii, care îi va încuraja să dezvolte un stil de viață sănătos, prin dans și exerciții fizice. Iar în final, o binemeritată oră de relaxare cu „Crina și păpușile vorbărețe” ale Crinei Zvoboda, ventriloc și voce a Radio Itsy Bitsy.

Următoarea sâmbătă a copiilor va avea loc pe 25 mai, iar părinții pot descoperi întreg calendarul de activități pe site-ul Shopping City Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus