X
dani troanca

TSTV cu Dani Troancă, ”Iron Man”-ul care antrenează sibieni pentru Maraton. ”Să vedeți ce va fi în parc după 1 mai”

Președintele Clubului Sportiv Comunitar Sibiu, Dani Traoancă este cunoscut în oraș ca organizator al Maratonului Internațional Sibiu și antrenor voluntar pentru oricine dorește să alerge la această competiție.

Puțină lume însă știe că Dani Troancă este finisher a două competiții Iron Man – în 2009 și 2010, câștigător al Semimaratonului Internațional Sibiu în 2012 și participant la peste 60 de curse de anduranță. Mai pasionat ca el nu găsești în Sibiu.

Invitat în studioul Turnul Sfatului TV, Dani Troancă a vorbit despre pasiunea lui pentru sport, despre condțiile în care se face sport în Sibiu și, mai ales, despre unde și cum se antrenează sibienii care vor să participe la Maratonul din 1 iunie.

”Noi acum suntem, în medie, 25-30 de oameni. Sunt persoane care au început programul de la 1 februarie, Maraton, Semimaratonul, au mai venit câțiva pe parcurs, dar sunt sigur că de la 1 mai o să fim 70. Și am avut care au venit și cu o săptămână înainte de maraton. ”Eu vreau să vin și să alerg…”. ”Felicitări, dar este un pic cam târziu!”. Oamenii nu au cultura aceasta a sportului și, din păcate, nici nu vor să întrebe. Noi nu vrem să învățăm greșit pe nimeni și atunci preferăm să punem o barieră între noi și astfel de persoane”, a declarat Dani Troancă la TSTV.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Luc

  … daca ar face si Doamna Fodor piste de alergat , in parcuri sau pe malul Cibinului , cum sunt in Oradea , ar fi fantastic ! Dar … probabil stim cu totii de ce Sibiul nu este in Alianta Vestului .

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dan

  …in ziua de azi , multi din cei care termina o competitie la coada clasamentului , se cred mari antrenori …
  atestate de antrenor acreditate de federatii , studii universitare pe domeniu , rezultate competitionale nationale si internationale !? … exista ceva concret !?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dani Troanca

   Draga “Dan”, sunt multe neadevaruri spuse in comentariul tau si e pacat, pentru ca toti trebuie sa punem umarul la dezvoltarea sportului sibian. Te invit la antrenamentele noastre, unde o sa te rog să imi si spui in fata toate aceste lucruri.
   Un lucru e cert: nu ma cred mare antrenor, dar vreau sa ajut cât mai multi oameni să îndragească sportul.
   Sărbători binecuvântate!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cineva

  Na hop şi eu ca musca-n lapte.
  Se pare că atunci când cineva scrie niste adevaruri, acestea deranjează. Daniel Troancă dacă îţi asumi public că antrenezi, de ce nu îţi asumi public ca nu aia atestat de antrenor?? Că la noi merge şi asa…..nu este nevoie de o calificare …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact