X
magazin la lotrean carnati

Un aperitiv perfect – Cârnați de porc „La Lotrean”

Anunțam zilele trecute despre noua mezelărie deschisă în Sibiu – „La Lotrean” – și despre modul inedit în care proprietarii au decis să se prezinte pe această piață, adică să readucă tradiția veche sibiană de preparare și prezentare a cărnurilor. Vom descrie în mai multe articole câteva dintre produsele pe care consumatorii le vor putea găsi exclusiv aici.

Și vom începe cu aperitivul, adică, să-i spunem așa, cu „Specialitatea casei” – cârnații de porc „La Lotrean”. Trebuie să menționăm, înainte de toate, că produsele de la noua mezelărie sibiană sunt naturale, iar procentul de carne din acestea nu este negociat.

carnati La Lotrean

Cârnații de porc „La Lotrean” sunt semiuscați și au fost concepuți pentru a putea fi consumați atât ca aperitiv, dar pot fi puși și pe grătar. Proprietarul, cel care este maestrul pregătirii cărnurilor, având o experiență de peste 40 de ani în domeniu, spune că acești cârnați sunt pregătiți în fum natural, conțin doar condimente naturale – usturoi, cimbru, piper, busuioc, muștar – și sunt umpluti în membrană naturală. „Nu se folosesc înlocuitorii de carne, precum soia și alte minunății care sunt folosite pentru a crește volumul”, ține să precizeze proprietara.

Un kilogram de cârnați de porc „La Lotrean” costă 29 de lei.

Noul magazin a fost deschis în Sibiu la sfârșitul lunii martie și se află pe strada Mihai Viteazul, nr. 1, aproape de Lidl. „Stimați clienți, în această locație se execută produsele noastre: Tranșare carne și fabricare produse de carmangerie și mezeluri. Aici tradiția este la ea acasă”, scrie pe ușa de la intrarea în noua locație.

Mezelăria „La Lotrean” este deschisă de luni până vineri între 09:00 – 18:00 și sâmbăta între 09:00 – 14:00.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact