X
WhatsApp Image 2019-04-21 at 3.40.05 PM

ACTUALIZARE Tânăr în stare gravă după ce a fost strivit de un tractor

Actualizare. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul rănit grav. Au fost nevoiți să declare decesul acestuia. „Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului Smurd”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Un tânăr de 22 de ani se află în stare gravă și este resuscitat de un echipaj SMURD, după ce s-a răsturnat cu tractorul și a ajuns sub el. 

Accidentul a avut loc pe un câmp din zona localității Alămor. Tânărul ar fi manevrat greșit tractorul care mai apoi s-a răsturnat peste el, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu. Victima a fost extrasă de sub tractor până la venirea echipajelor Smurd, iar în acest moment tânărul este în stare de inconștiență, relatează slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Se execută manevrele de resuscitare.

WhatsApp Image 2019-04-21 at 3.40.05 PM (1)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact