X
WhatsApp Image 2019-04-21 at 8.36.53 PM

Moment de sărbătoare în Sala Transilvania – BC CSU Sibiu le-a prezentat fanilor Cupa României

BC CSU Sibiu a prezentat astăzi Cupa României, câștigată pentru prima dată în istoria echipei. Jucătorii, alături de staff și antrenori, au pregătit un întreg eveniment dedicat suporterilor sibieni, în cadrul căruia au ținut mici discursuri, au reurmărit cele mai importante faze din finala jucată cu CSM CSU Oradea și la final s-au îmbrățișat și pozat cu fanii. 

Numele tuturor celor care fac parte din marea familie BC CSU Sibiu au răsunat în această seară în Sala Transilvania, unde suporterii s-au întâlnit cu baschetbaliștii galben-albaștri și mult așteptata cupă. Celebrarea s-a întins pe durata a aproape două ore, timp în care cu toții s-au bucurat de momente deosebite, precum prezentarea întregii echipe, o compilație video cu mesaje de la foști jucători și oameni apropiați de CSU și bineînțeles tradiționala sesiune de foto și autografe cu suporterii.

„Vă mulțumim pentru că sunteți cei mai buni suporteri din întreaga țară, din întreaga lume. Voi ne-ați ajutat să ajungem aici și trebuie să rămâneți lângă noi pentru că nici titlul de campioni naționali nu e departe”, a fost mesajul pe care echipa l-a transmis prin mai multe voci, fanilor sibieni.

Suporterii și-au aplaudat bucuroși favoriții și i-au celebrat atât din tribune cât și din teren pe jucători și, bineînțeles, pe Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu și una din cele mai iubite figuri din baschetul sibian.

WhatsApp Image 2019-04-21 at 8.35.37 PM

WhatsApp Image 2019-04-21 at 8.36.21 PM WhatsApp Image 2019-04-21 at 8.36.53 PM (1)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact