X
anghel iordanescu

Anghel Iordănescu: dacă FC Hermannstadt juca acasă, alta era exprimarea fotbalistică

Anghel Iordănescu, considerat ”antrenorul Generație de aur a fotbalului românesc”, consideră că evoluția echipei de fotbal a Sibiului în prima ligă a avut în mod evident de suferit din cauza lipsei unui stadion pentru ”meciurile de acasă”.

Anghel Iordănescu, selecționerul echipei naționale a României care a obținut cele mai bune rezultate la campionatele mondiale, nu are nimic de reproșat administrației și staff-ului tehnic al FC Hermannstadt. Dificultățile echipei sibiene în primul sezon jucat în Liga I au drept cauză, în opinia cunoscutului selecționare, lipsa meciurilor ”de acasă” în care jucătorii să simtă sprijinul fanilor. ”Aveți un oraș care merită un loc în prima divizie. Eu știu că s-au făcut eforturi deosebite pentru a aduce jucători de valoare la Sibiu. Și dacă echipa juca acasă, în fața propriilor suporteri, alta era exprimarea fotbalistică a echipei. Aveți un antrenor bun, cu experiență și dacă acum echipa se va salva, sunt sigur că echipa Sibiului va avea o evoluție frumoasă. Eu, personal, le doresc succes”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Turnul Sfatului.

FC Hermannstadt ar putea evolua pe teren propriu, pentru prima dată în Liga I, în ziua de 11 mai 2019, când este programat meciul cu FC Chiajna. Până acum, acest lucru nu a fost posibil deoarece stadionul municipal a intrat într-un greu de înțeles proiect de reabilitare și extindere, împărțit în două etape, la care au ajuns să lucreze, până la urmă, voluntari.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  yyy

  prima motiune depusa de tov cascheta in PE se va numi “mingea e rotunda” si va cuprinde amintiri din copilarie cum ca in prin ’94 dedesupt semnatul s-a foarte intristat ca nu a fost si el facut general pentru ca si-a facut meseria pentru care era platit.
  oricum, totul e bine cand se termina cu bine, si rotunda fiind mingea, tovarasul a fost facut general.
  sa supunem la vot…cine este pentru?
  la retur un alt mare om politic care la 70 de ani inca umbla cu parul in ochi si se revolta nici el nu stie de ce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact