X
raluca turcan

Raluca Turcan la TSTV: “Vorbesc mai bine rusa decât Dăncilă româna. Am ales calea Occidentală pentru România”

Invitatul emisiunii de astăzi este deputatul de Sibiu, Raluca Turcan. Cu câteva zile înainte de Paști, Raluca Turcan a vorbit, printre altele, despre cum va sărbători Învierea la Sibiu, precum și despre acuzațiile care se aduc de fiecare dată în campanie electorală: Studiile de la Moscova și faptul că este originară din zona Moldovei.

”Faptul că după 15 ani de politică acestea sunt sigurele lucruri care mi se reproșează – că nu sunt născută în Sibiu și că am studii la Moscova, eu consider că sunt un avantaj. Până la urmă cel mai important este locul pe care ți-l alegi să faci lucruri bune, iar Sibiul este locul pentru care eu m-am angajat să muncesc. Studiile mele la Moscova mă fac să vorbesc mai bine limba rusă decât vorbește Viorica Dăncilă româna. De asemenea, după ce am studiat la Moscova am făcut programe de studiu în SUA și am putut după aceea, în tot ce am făcut în cariera publică, să înclin balanța și să merg fără nicio ezitare în direcția Occidentală, direcția democrației și a libertăților. Așadar a fost experiență foarte bună, inclusiv din perspectiva libertății de a alege drumul pe care vrei să meargă țara ta. Eu am ales ca țara mea să meargă într-o direcție pro-Occidentală”, a spus Raluca Turcan la TSTV.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

19 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Kill Bill

  Mai ca as crede-o pe cuvant dar cand imi aduc aminte de faza cu “Elena Udrea acest adevarat Kill Bill al politicii romanesti” o sa zic doar pas. Unii nu au memoria asa de scurta precum credeti.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sile

  Cateodata ma intreb cine a finantat-o pe doamna turcan pe perioada studiilor la Moscova? Sunt atat de putine burse de studio acolo. Nastrusnica idee sa studiezi acolo si sa iti croiesti o cariera politica intr-un partid asa-zis liberal…in Romania doar ALDE sunt liberali!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ileana Violeta

  Ce-mi plac postacii de serviciu care-si imagineaza ca cine are un calculator nu stie sa verifice mai mult decat horoscopul. Turcan e cel mai activ parlamentar sibian si cel mai activ din grupul liberalilor. Macar dupa ea se vede ceva , dupa aia de la PSD ramane doar gargara. Nimic pt Sibiu!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut1595

  Raluca Turcan macar e acolo, o vezi ca da cu Dragnea de pereti! Pesedistii unde-s? Ce fac ei toata ziulica de la Sibiu nu se simte nimic ?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ionel

   Și după ce da cu ăla de pereți, Veorica liberală va lua locul Veoricii. Să schimbe o “blonda pe o blondă” nu e o realizare.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ana

  Pana sa te intrebi cine a finantat studiile , pana ai scris comentariul, pana ai asteptat aprobarea si postarea era mai simplu sa dai un google si aflai ca a fost o bursa a statului roman pentru studenti. Simplu si fara atatea apropouri tendentioase!!!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Grigore

  Mai bine ar fii ales calea romaneasca ca este rominca si traieste in Romania.
  PSD-ul a ales calea fanariota( furt si incompetenta sub toate manifestarile si toate formele posible),
  USR+PNL au ales calea occidentala( in descompunere si decadere morala/demographica).
  Alege oare cineva calea Romaneasca? Cine o face, are votul meu.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dorel

  Da cine esti tu sa alegi ceva pt romamia ? 😂 Tu nu sai ales nimic oricum alegerea ta nu conta : ROMANII AU ALES !!! Iar tu aburesti fara spor …

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alexandru Teodoran

  Lui Turcan însă, i-ar fi foarte greu să ștreagă cu buretele din mizeria băsistă din care a provenit și subordonarea ei pentru acum “PENALA” (înainte de 2014, CINSTITA) ministresă Udrea. Cât ar da în declarații cu Dragnea și gruparea de “criminali organizați”, nivelul dânsei de ipocrizie bate orice politician, și mai ales ai tăcuților “liberali” ca Blaga, Boc, Falcă și aceea gașcă mare care s-a desprins de după scena perdeluței al comandorului lor suprem, să nu ne facem griji ce se va alege de țara asta când vor ajunge iar ăștia, poate o altă criză că la asta sunt ei cei mai buni. Spor în continuare doamnei Turcan la prostit sibieni, sau mai degrabă la voturi de la primarii “liberali” și “iohanniști” până nu se desprind și ăștia ca în schisma din 2013, că altfel numai “penali nenorociți” vor ajunge să conducă țara asta, pentru că au contribuit la smoală ambii la fel de mult, din 90 încoace!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianul realist

  Cateva chestiuni pt. dna Turcan>
  1. Daca este moldoveanca, nascuta la Botosani de ce nu s-a dus sa candideze in judetul natal, de ce a venit la Sibiu? Ar fi fost o cinste pt. ea sa se dedice judetului natal, nu-i asa? Iar noi gaseam vreun sibian sa ne reprezinte in asa-zisul sfat la tarii.
  2. Inca nu a demonstrat ca sti rusa mai bine decat Viorica romana. Sa demonstreze. si daca numai asta ii poate reprosa Viorichii, ca face greseli de exprimare, atunci e grav. insamna ca toate sunt bune, dna Viorica este o fosta inginera, acum politiciana, si nu are alte pacate decat cearta cu limba romana.
  3.Cum ati ajuns la doctrina liberala de la social-democratia PDL-ului..?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dumi

   1. Pentru ca în județul Sibiu nu exista la nivelul PNL (și ex PDL) măcar un om capabil și hotărât sa conducă organizația! Asa sunt sibienii de isteți și buni! Apropo este județul care a votat cel mai mult PNL!
   Neam de slugi am fost și vom fi!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    sibianul realist

    Cum adica? Dam cele mai multe voturi liberalilor, insa nu avem un liberal in tot judetul ca sa ne reprezinte? Sau jocurile se fac la Bucuresti si liberalii sibieni dau din cap ca sunt de acord. Asa a ajuns fosta studenta de la Moscova deputat de Sibiu… Vai noua!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   sibianul realist

   Nu ma intereseaza averea ei, bani au toti t…., ideea era ca jocurile se fac la nivel inalt si chiar daca noi, sibienii,dam bani grei la Bucuresti din impozite si altele, n-avem prea multe de spus…

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ardeleanu

  Madam Turcan e cea mai insipida personalitate politica, care putea iesi cu astfel de declaratii…o insa care o ajuns unde o ajuns, fara a face nimic, fara a lasa nimic in urma ei.
  Macar pe Veorica, nu o putem banui de interese si slugarnicie, ci doar ca nu o duce capul!

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact