Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Raluca Turcan la TSTV: "Vorbesc mai bine rusa decât Dăncilă româna. Am ales calea Occidentală pentru România"

Raluca Turcan la TSTV:

Invitatul emisiunii de astăzi este deputatul de Sibiu, Raluca Turcan. Cu câteva zile înainte de Paști, Raluca Turcan a vorbit, printre altele, despre cum va sărbători Învierea la Sibiu, precum și despre acuzațiile care se aduc de fiecare dată în campanie electorală: Studiile de la Moscova și faptul că este originară din zona Moldovei.

”Faptul că după 15 ani de politică acestea sunt sigurele lucruri care mi se reproșează – că nu sunt născută în Sibiu și că am studii la Moscova, eu consider că sunt un avantaj. Până la urmă cel mai important este locul pe care ți-l alegi să faci lucruri bune, iar Sibiul este locul pentru care eu m-am angajat să muncesc. Studiile mele la Moscova mă fac să vorbesc mai bine limba rusă decât vorbește Viorica Dăncilă româna. De asemenea, după ce am studiat la Moscova am făcut programe de studiu în SUA și am putut după aceea, în tot ce am făcut în cariera publică, să înclin balanța și să merg fără nicio ezitare în direcția Occidentală, direcția democrației și a libertăților. Așadar a fost experiență foarte bună, inclusiv din perspectiva libertății de a alege drumul pe care vrei să meargă țara ta. Eu am ales ca țara mea să meargă într-o direcție pro-Occidentală”, a spus Raluca Turcan la TSTV.
Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

19 comentarii

Kill Bill

Acum 4 ani

Mai ca as crede-o pe cuvant dar cand imi aduc aminte de faza cu "Elena Udrea acest adevarat Kill Bill al politicii romanesti" o sa zic doar pas. Unii nu au memoria asa de scurta precum credeti.
Raspunde

City Zen

Acum 4 ani

Se poate spune și că a ales calea oportunismului în politică. E drept că nu e singura, dar gura ei se aude mereu.
Raspunde

lingvist sibian

Acum 4 ani

Am auzit ca dna Turcan fluiera mai bine si in romana, si in rusa decat Viorica... Asta da!
Raspunde

Sile

Acum 4 ani

Cateodata ma intreb cine a finantat-o pe doamna turcan pe perioada studiilor la Moscova? Sunt atat de putine burse de studio acolo. Nastrusnica idee sa studiezi acolo si sa iti croiesti o cariera politica intr-un partid asa-zis liberal...in Romania doar ALDE sunt liberali!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ileana Violeta

Acum 4 ani

Ce-mi plac postacii de serviciu care-si imagineaza ca cine are un calculator nu stie sa verifice mai mult decat horoscopul. Turcan e cel mai activ parlamentar sibian si cel mai activ din grupul liberalilor. Macar dupa ea se vede ceva , dupa aia de la PSD ramane doar gargara. Nimic pt Sibiu!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut1595

Acum 4 ani

Raluca Turcan macar e acolo, o vezi ca da cu Dragnea de pereti! Pesedistii unde-s? Ce fac ei toata ziulica de la Sibiu nu se simte nimic ?
Raspunde

Ionel

Acum 4 ani

Și după ce da cu ăla de pereți, Veorica liberală va lua locul Veoricii. Să schimbe o "blonda pe o blondă" nu e o realizare.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ana

Acum 4 ani

Pana sa te intrebi cine a finantat studiile , pana ai scris comentariul, pana ai asteptat aprobarea si postarea era mai simplu sa dai un google si aflai ca a fost o bursa a statului roman pentru studenti. Simplu si fara atatea apropouri tendentioase!!!
Raspunde

Grigore

Acum 4 ani

Mai bine ar fii ales calea romaneasca ca este rominca si traieste in Romania. PSD-ul a ales calea fanariota( furt si incompetenta sub toate manifestarile si toate formele posible), USR+PNL au ales calea occidentala( in descompunere si decadere morala/demographica). Alege oare cineva calea Romaneasca? Cine o face, are votul meu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dorel

Acum 4 ani

Da cine esti tu sa alegi ceva pt romamia ?
Raspunde

Alexandru Teodoran

Acum 4 ani

Lui Turcan însă, i-ar fi foarte greu să ștreagă cu buretele din mizeria băsistă din care a provenit și subordonarea ei pentru acum "PENALA" (înainte de 2014, CINSTITA) ministresă Udrea. Cât ar da în declarații cu Dragnea și gruparea de "criminali organizați", nivelul dânsei de ipocrizie bate orice politician, și mai ales ai tăcuților "liberali" ca Blaga, Boc, Falcă și aceea gașcă mare care s-a desprins de după scena perdeluței al comandorului lor suprem, să nu ne facem griji ce se va alege de țara asta când vor ajunge iar ăștia, poate o altă criză că la asta sunt ei cei mai buni. Spor în continuare doamnei Turcan la prostit sibieni, sau mai degrabă la voturi de la primarii "liberali" și "iohanniști" până nu se desprind și ăștia ca în schisma din 2013, că altfel numai "penali nenorociți" vor ajunge să conducă țara asta, pentru că au contribuit la smoală ambii la fel de mult, din 90 încoace!
Raspunde

sibianul realist

Acum 4 ani

Cateva chestiuni pt. dna Turcan> 1. Daca este moldoveanca, nascuta la Botosani de ce nu s-a dus sa candideze in judetul natal, de ce a venit la Sibiu? Ar fi fost o cinste pt. ea sa se dedice judetului natal, nu-i asa? Iar noi gaseam vreun sibian sa ne reprezinte in asa-zisul sfat la tarii. 2. Inca nu a demonstrat ca sti rusa mai bine decat Viorica romana. Sa demonstreze. si daca numai asta ii poate reprosa Viorichii, ca face greseli de exprimare, atunci e grav. insamna ca toate sunt bune, dna Viorica este o fosta inginera, acum politiciana, si nu are alte pacate decat cearta cu limba romana. 3.Cum ati ajuns la doctrina liberala de la social-democratia PDL-ului..?
Raspunde

Dumi

Acum 4 ani

1. Pentru ca în județul Sibiu nu exista la nivelul PNL (și ex PDL) măcar un om capabil și hotărât sa conducă organizația! Asa sunt sibienii de isteți și buni! Apropo este județul care a votat cel mai mult PNL! Neam de slugi am fost și vom fi!
Raspunde

Sibianul

Acum 4 ani

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=384&leg=2012&cam=2&pag=5
Raspunde

sibianul realist

Acum 4 ani

Nu ma intereseaza averea ei, bani au toti t...., ideea era ca jocurile se fac la nivel inalt si chiar daca noi, sibienii,dam bani grei la Bucuresti din impozite si altele, n-avem prea multe de spus...
Raspunde

Ardeleanu

Acum 4 ani

Madam Turcan e cea mai insipida personalitate politica, care putea iesi cu astfel de declaratii...o insa care o ajuns unde o ajuns, fara a face nimic, fara a lasa nimic in urma ei. Macar pe Veorica, nu o putem banui de interese si slugarnicie, ci doar ca nu o duce capul!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

ne e isipida!cuvintul este o onoare pentru miss botsheni PDL/BOC-base-nutzi/
Raspunde

Sibian

Acum 4 ani

Fiecare popor are politicienii pe care i merita !! Este si mai rau decat madame Turcan ...dansa macar stie ruseste ... cand vin eliberatorii ! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus