X
sondaj politico

Politico.eu confirmă căderea PSD în sondaje. PNL cu 2% peste PSD

Site-ul politico.eu confirmă în secțiunea specială specială dedicată alegerilor europarlamentare că social-democrații au fost depășiți de liberali în sondajele de opinie. Conform site-ului, liberalii sunt cotați cu 26% la alegerile europarlamentare, în timp ce social-democrații au scăzut la 24%, cel mai mic procent de când se află la guvernare.

Alianța USR+PLUS urmează pe a treia poziție în sondaj, cu 15%. ALDE este cotat cu 11%, Pro România cu 10%, iar UDMR și PMP cu câte 5%.

Site-ul Politico.eu face o comparație între scorul obținut de partidele din România la alegerile din 2014 și predicțiile pentru 2019, iar prognoza se actualizează în fiecare lună, până la alegerile europarlamentare. Sondajul Politico reprezintă o estimare a scorurilor electorale, pe baza sondajelor efectuate în fiecare țară. Astfel de analize sunt realizate pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Aceste sondaje mi se par o prostie ,după părerea mea este imposibil ca PSD-ul să scadă sub 30 %,ținând cont de apetitul românului pentru pomană de la stat .Guvernul PSD-ALDE şi-au fixat ca obiectiv ,,mituirea alegătorilor “chiar şi cu prețul “retardării ” României .
  PS. Va veni momentul când va trebui să decontăm tot acest dezmăț bugetar pe care îl trăim acum .

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Jean valjan

   hai ca-mi placi! de unde pomeni/ nu stii ca s-a interzis datul de “atentii” catre cetateni pe tot parcursul campaniei electorale?

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Doctor

    Maritul pensiei din pix e tot pomană. La fel si salariile bugetarilor care se maresc din pix, fara sa existe investitii sau dezvoltare ca să justifice acele cresteri salariale -> tot mită electorală se cheama. P$D e martidul lipitorilor de bani de la bugetul destat (asistati, bugetari, pensionari). Toti stau pe spatele clasei mijlocii care munceste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact