Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Raluca Turcan: Ce a rămas din PSD – ALDE? Nimic!

Raluca Turcan: Ce a rămas din PSD – ALDE? Nimic!

PSD-ALDE a abandonat trecerea remanierii guvernamentale prin parlament pentru că și-au dat seama că au pierdut majoritatea parlamentară. Parlamentari PSD sunt apostrofați pe stradă, fiind acuzați de români că s-au coalizat cu infractorii. În sondajele de opinie, PNL a depășit PSD, iar social-democrații au în acest moment cel mai mic procent de după alegerile din 2016.

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că nu este deloc întâmplătoare această situație, iar în 26 mai românii vor spune răspicat DA pentru o altfel de politică și DA pentru eliberarea justiției de sub asediul infractorilor. „Referendumul din 26 va fi o lecţie pentru toţi aceia care cred că, odată ajunşi la putere, pot confisca instituţiile statului. Va fi o lecţie pentru toţi aceia care, a doua zi după alegeri, se ocupă cu prioritate de interesul personal, în detrimentul celor mulţi. PNL susţine întru totul demersul preşedintelui de a organiza un referendum naţional în data de 26 mai. Este cel mai bun moment pentru ca pe agenda publică şi a instituţiilor să ajungă adevăratele priorităţi ale societăţii noastre: lipsa autostrăzilor, spitalele cu grave probleme, şcolile învechite, copiii care mor cu zile, chiar înainte de a se naşte. Despre asta este şi referendumul și votul pe legile justiției în Parlament. Da, noi, toţi românii, chiar vrem să punem punct obsesiilor pe care le au cei din PSD, de control absolut şi personal, să aducem decizia politică la problemele pe care România le are cu adevărat. Nu există niciun alt partid în afara de PNL care să învingă PSD în alegeri! Nu ne permitem experimente. Președintele Klaus Iohannis are nevoie de guvern pentru a face ce și-a propus”, a susţinut Raluca Turcan.

Au pierdut majoritatea parlamentară

PSD – ALDE a renunțat marți să treacă prin votul parlamentului remanierea Guvernului Dăncilă, recunoscând practic că nu mai au majoritate. ”Coaliția de Guvernare PSD-ALDE a rămas fără majoritate în Parlament! Nimic nu dovedește mai bine acest lucru decât faptul că Liviu Dragnea NU mai vine cu restructurarea Guvernului. A încercat să forțeze remanierea, a eșuat. Guvernul PSD-ALDE are oficial zilele numărate. După trei propuneri de miniştri, care mai de care mai slabe şi mai inadecvate, acum renunță la a cere votul Parlamentului. Pentru că nu mai au susținere! Altfel, nu ar fi avut nicio reținere ca în săptămâna mare să pângărească misiunea publică pe care o au ca să-și pună lupii paznici la oi. Preşedintele Iohannis le-a arătat că îşi bat joc de ţară și a demonstrat maximă responsabilitate pentru România şi români.  Aveam iarăşi miniştri interimari, după ce Dragnea a perindat prin Guvern peste 70 de miniştri, în numai 2 ani şi jumătate. Ce au făcut ei pentru România? Nimic!”, a mai spus liderul PNL Sibiu.

PNL, peste PSD în sondaje

Site-ul politico.eu confirmă picajul PSD în opțiunile de vot. Într-o analiză publicată pe site-ul politico.eu, liberalii sunt cotați cu 26% la alegerile europarlamentare, în timp ce social-democrații au scăzut la 24%, cel mai mic procent de când se află la guvernare. Site-ul Politico.eu face o comparație între scorul obținut de partidele din România la alegerile din 2014 și predicțiile pentru 2019, iar prognoza se actualizează în fiecare lună, până la alegerile europarlamentare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

frumos ts,taiati(cenzurati) - micitzi komunisti -din nou opinia mea ANTI TURCAN probabil va plateste dna de la botsehni alti pnlisti nu sint in sibiu?sau ??????????????????????????????????????????????????
Raspunde

Lotul National de Curling

Acum 4 ani

Doamna Turcan ce a ramas din PNL care l-a inregimentat pe Marius Grecu primarul din Selimbar cercetat penal pentru un prejidiciu in cardasie cu Maricuța de 130 de milioane euro ??? e cat bugetul municipoului Sibiu acest prejudiciu !!!!!
Raspunde

#botoxataveninoasa

Acum 4 ani

Cat tupeu are moldoveanca asta!!!!! Alooooooi, din tine n-a mai ramas nimic! Nici macar bruma de demnitate cu care ne nastem!
Raspunde

Gheorghe

Acum 4 ani

Dar ce a ramas din PNL? Doar denumirea.
Raspunde

motanul garfield

Acum 4 ani

Bine zis! Doar denumirea. Actualii membri penele nici nu stiu care e doctrina liberala.Cred ca nici dl. presedinte nu stie!
Raspunde

iceice

Acum 4 ani

cu tot respectul dar de la pnl au lipsit 24 de deputati la votul codurilor penale. Simulacru de opozitie.
Raspunde

Dracu

Acum 4 ani

Ce trist...sa faci zig zag o data la 4 ani intre 2 grupuri de analfabeti si banditi. Clasa politica trebuie zdruncinata din temelii. Tinerii ar trebui sa se implice mai mult. Mult mai mult. Suntem condusi de aceeasi incompetenti prin rotatie.
Raspunde

...

Acum 4 ani

Cred ca ne-ar trebui dictatura militara. Poporul asta trebuie disciplinat!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Astăzi in Parlament au demonstrat soliditatea majorității PSD , ALDE , UDMR , minorități ! Să nu-i uităm , ce au făcut cu câteva articole din CP și CPP ! Absolut revoltător .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus