X
emilia sercan captura TVR

Un ofițer de poliție, suspectat că a amenințat-o cu moartea pe Emilia Șercan

Procurorii fac în această dimineață percheziţii la Academia de Poliţie în legătură cu ameninţarea cu moartea primită de jurnalista Emilia Şercan, au declarat pentru Mediafax surse judiciare, suspectul fiind un ofiţer de poliţie, angajat al Academiei.Ofiţerul de poliţie Adrian George Bărbulescu a fost depistat pe raza municipiului Slatina, urmând a fi adus în calitate de suspect în Bucureşti în baza unui mandat de aducere. În acest caz sunt puse în aplicare două mandate de percheziţie.

Emilia Şercan consideră incalificabil ca un poliţist pus în slujba cetăţeanului să ameninţe un jurnalist care face anchete.  „A fost identificată persoana care m-a ameninţat cu moartea. Este un ofiţer de poliţie, angajat al Academiei de Poliţie. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofiţer de poliţie, pus să apere legea, ameninţă cu moarte un ziarist de investigaţie. Este inimaginabil aşa ceva! Sper că de data asta va exista puţină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliţie. Revin”, a scris Emilia Şercan pe pagina sa de Facebook.

Jurnalista este cea care a anunţat, pe Facebook, că a fost ameninţată. “Luni seara, la ora 21,05, am primit un mesaj de ameninţare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informaţii despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliţie, instituţie aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire”, a scris Emilia Şercan, pe Facebook, publicând o captură după mesajul primit.

Emilia Șercan a acuzat de-a lungul timpului mai multe personalități din politică, administrație și justiție că au plagiat în lucrările de doctorat. Turnul Sfatului a prezentat o amplă anchetă în care Emilia Șercan estea ea însăși acuzată că și-a copiat lucrarea de licență.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    reporteri fara frontiere

    Cred ca dna jurnalista isi da prea multa importanta… Si lucrarea ei de licenta a fost cu … oarecari probleme. si acum face pe justitiara. Ce alte investigatii a facut in afara iunei munci de arhivar? E clar ca isi da prea multa importanta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact