X
NTMwJmhhc2g9OTZlZWY1NWI5NTJkNmZmOWE4MzU5MmFhZjdiZDQwZjk=.thumb

Fostul președinte al Autorității Electorale, urmărit penal

Daniel Barbu, fost președinte al Autorității Electorale Permanente și în prezent numărul 2 pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare, este urmărit penal de procurorii DNA, în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD. Daniel Barbu este acuzat de procurori că în perioada cât a fost șef la AEP nu a urmărit cum se cheltuie banii primiți ca subvenție de către partidele politice.

În replică, Daniel Barbu a explicat că el nu avea atribuții în stabilirea controalelor și nici nu s-a implicat în activitatea subordonaților pentru a opri controalele la partidele politice. ”Toată declarația poate fi rezumată într-o singură frază: nu am stopat, oprit, blocat niciun fel de control la niciun partid politic pe durata mandatului meu ca președinte al Autorității Electorale Permanente. (…) Atribuția de a face controale la partide aparține Departamentului de Control din AEP”, a declarat Daniel Barbu, citat de știripesurse.ro.

Daniel Barbu este candidat la alegerile europarlamentare, aflându-se pe poziția a doua pe listele ALDE.

Foto: digifm.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact