X
gheorghe huja

Mesajul de Paști al primarului orașului Cisnădie, Gheorghe Huja

Sărbătoarea de Paşti înseamnă lumină în suflet, împăcare şi totodată renaştere şi speranţă. Jertfa Mântuitorului trebuie să fie un reper pentru fiecare dintre noi, la fel cum simbolul Învierii trebuie să ne umple sufletele de optimism şi speranţă. Întotdeauna mi-a plăcut să spun doar ceea ce simt, să rostesc numai acele lucruri în care cred cu adevărat. De aceea, gândurile pe care vi le transmit azi sunt sincere şi exprimă ceea ce un om le doreşte din tot sufletul semenilor săi. În primul rând, să aveţi parte de sănătate, de bucurii, iar lumina care se aprinde în noaptea de Înviere să vă rămână în suflet şi să vă umple viaţa de fericire. Sfintele Sărbători de Paşti să vă găsească alături de cei dragi, cu chipul luminat de zâmbet, cu inima deschisă şi încrezători într-un viitor mai bun. Să nu uitaţi să vă îndreptați gândurile şi faptele bune către cei greu încercaţi de soartă, să le oferiţi un strop de alinare, de bucurie, pentru că toţi avem dreptul să zâmbim. Fie ca această mare sărbătoare creştină să va umple de gânduri bune şi fericire. Sărbători fericite!

Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe HUJA

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  hai-hui

  Cu ocazia sfintelor sarbatori iti urez sa stai in coloana cate 45 de minute in fiecare dimineata, sa nu ai in cartier nici o cresa, gradinita sau scoala pentru copii sau nepoti, fara transport public. Iti doresc nu sa locuiesti la vila ci intr-un bloc la 5 m de bocul vecin, sa mergi noaptea prin bezna si noroaie, dupa cum ai stabilit urbanismul in anumite zone ale Cisnadiei.

  Pentru ca e de sarbatori ma opresc aici cu urarile de bine. Cisnadia merita mai mult.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihai

  ahahaha, cică mesajul lui huja…
  nu-i cer să gândească singur tot textul de mai sus dar oare ăsta ar putea gândi singur prima propoziție din tot mesajul ăsta?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact